SERVIRANA OSVETA MATOROJ I SANDRI REŠIć: Uživo na Pinku se saznala ISTINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di nije želela da prećuti na skandalozne optužbe!

SERVIRANA OSVETA MATOROJ I SANDRI REŠIć: Uživo na Pinku se saznala ISTINA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, youtube.com/Zadruga Official

Danas se u "Eliti" održalo glasanje, a takmičari su birali cimere koji su najveće razočaranje od početka rijalitija. Lejdi Di je odlučila da se osveti Jovani Tomić Matoroj, te je nju nominovala, a optužila je i Sandru Rešić da je slagala.

- Na prvom mestu je Matora, jako me je razočarala kada je Rešićka iznela laž za mene da sam ja videla prepiske. Matora je u to poverovala, stavila je postrani drugarstvo naše od devet meseci. Deluje mi kao da je odabrala delove u kojima će da veruje Rešićki, a delove u kojima će da veruje Ermini. Ja se nikad nisam zaklela nekome za nešto što pričam, njoj sam se zaklela u ćerkicu. Na drugom mestu je Ša, imali smo taj sukob u početku gde smo jedno drugo uvredili, prešli smo preko toga, posvađali smo se ponovo i on mi je uvredio majku. To mi je ostavilo trag kako mi je na perfidan način dobacivao, jesam vređala Mionu, ali nisam ni njegovu a ni Mioninu porodicu. Da mi nije bio drag, ne bi ostavio trag i povredio me... I moram da prokomentarišem situaciju vezano za debatu, kada su bili Ša i Stanislav u pitanju, meni je ostalo upečatljivo, Mionina reakcija jer je htela da zaštiti Stanislava da se ne diskvalifikuje, a ne Ša - rekla je Lejdi Di.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lejdi Di odgovorila Matoroj i Sandri Rešić

Nakon Lejdi svoj sud dao je i Luka Majčica.

- Ja ću navesti Jovanu Cvijanović, koja konstantno maltretira Uroša, iako i njega smatram krivim jer ima s njom se**ualne odnose, isto tako i u odnosu sa Gačićem. Kopira Maju Marinković, što je nemoguća misija. Na drugom mestu ću navesti Anđelu, samo zbog toga što je razočarala svoje roditelje i prema njima se ponela jako loše. I Bojana me je razočarala jer je iznela brojne uvrede na račun mog deteta i mnogih ovde, nanela je mnogima zlo, iako mislim da nije takva osoba - rekao je Majčica, a potom je glasao Borislav Terzić Terza.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka Majčica

- Prva osoba je Jovana pevačica, unakazi ovog dečka, ponižava se, blamira se, užas šta je izjavila za ove momke što je bila s njima. Teodora je na drugom mestu što nije ušla sa mojim drugom Nemanjom u odnos - rekao je Terza.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading