STRAVIČNO OTKRIĆE! Na ovaj način Janjuš i Ena TIPUJU DEVOJKE iz rijalitija, pa ih KORISTE, otkrivena MATRICA po kojim vrše ORGANIZACIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se obratila na surov način Eni Janjušević.

STRAVIČNO OTKRIĆE! Na ovaj način Janjuš i Ena TIPUJU DEVOJKE iz rijalitija, pa ih KORISTE, otkrivena MATRICA po kojim vrše ORGANIZACIJU!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, Instagram

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita" tokom emisije ,,Pitanja novinara" Maja Marinković odgovorala je na pitanja predstavnika sedme sile. U jednom trenutku Maju su pitali o tužbama supruge Marka Janjuševića Janjuša, Ene Janjušević, budući da je otkriveno da je Aneli Ahmić tokom jučerašnjeg dana dobila plavu kovertu i da je policija došla na imanje u Šimanovcima. 

Maja je odmah u startu poručila da će ona uzvratiti kontra tužbom ukoliko je Ena bude tužila, a potom iznela niz tvrdnji o Janjušu i njegovoj supruzi, te ih je nazvala prevarantima i da imaju organizaciju koja se bavi tipovanjem devojaka u rijalitiju, što je sve šokiralo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Naravno, pa organizaciju, za tipovanje devojaka u rijalitiju, duševnu i emotivnu nanetu bol! Ako oni mene tuže, tužiću i ja njih! Kad mogu da tuže trudnu ženu, što ne bi mogli i mene? Ako ti kao muškarac, koji govoriš svake sezone da nisi sa svojom ženom, pa se šatro miriš... Ja nju nisam vređala, ja sam iznosila svoje mišljenje - odbrusila je Maja, pa nastavila:

- On nema odgovore, kao ni za šta! Ako me tuži, ja ću uzvratiti tužbu, moje mišljenje, neću odustati od njega, moje mišljenje je da su prevaranti, kažem kako ja mislim, ali sudeći po ovome da na početku rijalitija stavljaš bubregare, 3Xl od svoje bivše žene i mirišeš ih, pa kažeš Đedoviću, da li je ona neka nova žrtva, pa sa vrata ideš direktno na nju, u prošloj sezoni je bio nebitan, nešto malo se posrdao, pravio cirkus kada je ispao posle određenih učesnika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

22.06.2024 23:02

Majo i tekako si vređala Enu, uznemiravala si je te.meketala, puštala si joj leo da joj laje u slušalicu itd. Jesi Majo. I sad iznosiš laži o njoj. Trebala te je i pre tužiti. Podrška za Enu. Srećno!!!