ZOLA NIKAD GORE PECNUO JOVANU CVIJANOVIĆ! Branio Rajačića za sve pare, evo kakva drama se odvijala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je samo posmatrala sa strane kako bi procenila situaciju...

ZOLA NIKAD GORE PECNUO JOVANU CVIJANOVIĆ! Branio Rajačića za sve pare, evo kakva drama se odvijala!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Lazar Čolić Zola kaže da je u odnosu Jovane Cvijanović i Uroša Rajačića ona ta koja mu svašta nabija na nos bez ikakve potrebe.

Zola tvrdi da ima mnogo problema u njihovom odnosu, ali da će vreme pokazati ko je kakav.

- Zola, kako komentarišeš odnos Jovane i Rajačića? - pitao je voditelj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić

 

- Reći ću ti iskreno Joco što se tiče njih dvoje ja bih voleo da me saslušaju. Oni su mi dve jako drage osobe ali bez obzira na sve što se dešava Urošu to nije ni malo jako i naivno i deluje neizdrživo. Ona mi je nabijala neke stvari na nos da sam se i ja osećao neprijatno. 

- Namerno brani Uroša ovo je jasno kao dan - rekla je Jovana.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović

 

- Ovaj momak dolazi iz jedne posebne branše i kad se to dešava nije ni malo normalno. Takve stvari kad se dese jednom čoveku to nije naivno - rekao je Zola.

- Uroše šta ti kažeš za ovu situaciju? - pitao je Joca.

- Meni je ovaj odnos bolešstina, on je hteo da osvoji Maju neuspešno, prekinuli su tu vezu pa su opet zajedno zbog seksualnog odnosa, ne dopada mi se kako se Jovana ophodi prema njemu u smislu agresije - rekao je Uroš.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović

Inače, u fokusu je i dalje učesnica Elite Aneli Ahmić koja je juče otišla da abortira dete Marka Janjuševića Janjuša na jednoj klinici u Beogradu, nakon čega i dalje ne dolazi sebi od bola i besa. Aneli sada nije do života, pa je plakala nad svojom sudbinom govoreći da joj nije do života zbog svega što je u rijalitiju snašlo. 

Ne mogu da verujem šta sam sebi dopustila. Kao da me hvata neka depresija. Ovo je strašno stanje. Mislim da sam donela pravu odluku, ali se sva tresem i nije mi dobro. Nije mi trenutno do života, nadam se da će ovo stanje što pre da se reši. Moram da budem jaka da izdržim sve ovo do kraja - pričala je Aneli uz jutarnju kafu cimerima, koji više nisu ni mogli da nađu reči kojima bi je utešili.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading