"MENI SI STAVIO, ALI NISI DOMINIRAO" Skandalozna izjava Mione Jovanović - Ša pozeleneo od SRAMA, pa počeo da divlja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio po nosu!

"MENI SI STAVIO, ALI NISI DOMINIRAO" Skandalozna izjava Mione Jovanović - Ša pozeleneo od SRAMA, pa počeo da divlja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša posvađali su se zbog njegovih izjava o vrelim akcijama sa bivšim devojkama.

- Odvratno je šta si ti rekla, a ja tebi ništa nisam radio, osim što sam priznao za s*ks. Nemoj da se sramotiš - rekao je Ša.

- Kad mi budu rekli da ga psujem ja ću da kažem da se vrate na odnose iz "Zadruge 3" i da vide kako sam se ponašala - dodala je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Hoćeš da me razludiš, pa da odem od tebe - rekao je Aleksić.

- Znam da se nerviraš jer nisi "Staviša" kao u "Zadruzi 4", meni si stavio, ali nisi kao nekad dominirao - poručila je Miona.

- Kad me nazoveš "Staviša" ti sebe kanališ, očigleno želiš da se priča o tome - poručio je reper.

Podsetimo, čak je i Aleksić sam zaključio da, ukoliko Miona iz "Elite" ode pravo kući, od njihove veze nema ništa. Međutim, kako ona do kraja vozi priču kako se njih dvoje vole, ostaće neizvesno do kraja da li su svi koji su mu ukazivali na to da ga ne voli bili u pravu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Poenta je bila da je Ša pitao koliko ga voli, ona je iskulirala, Janjuš je rekao, evo, Miona i Stanislav, i nije pravio toliku pauzu, tako da si htela da pričaš o tome, nemoj da se foliraš samo praviš od čoveka majmuna.

- Najjače kad mi Bebica priča nešto, a ne vidi svoj odnos - dobacio je Ša, koji se svih prethodnih meseci bori sam protiv svih i ne prihvata činjenicu da mu Miona nabija rogove.

- Miona je folirant ovde ozbiljan, maltretira ovog čoveka, podržala me je baba Milica i ja ću se potruditi da se vratiš kući - rekao je Bebica.

- On je zaslužio kad se posvađamo da ga uvredim - dodala je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading