SAOPŠTENO DA ANELI IDE NA KIRETAŽU: Poznat tačan dan i sat kada će PREKINUTI TRUDNOĆU i završiti sa Janjušem ZA SVA VREMENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ipak ostala pri svojoj konačnoj odluci da abortira.

SAOPŠTENO DA ANELI IDE NA KIRETAŽU: Poznat tačan dan i sat kada će PREKINUTI TRUDNOĆU i završiti sa Janjušem ZA SVA VREMENA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon što se Aneli Ahmić vratila sa ginekološkog pregleda u Belu kuću, pošto je primila terapiju zbog rizične trudnoće, saopštena je njena konačna odluka. 

Naime, uprkos tome što je na ovom pregledu trebalo da vidi bebu i čuje njene otkucaje srca, u Ahmićkinoj glavi su navodno preovladale slike svađa sa ocem deteta koje nosi u sebi Markom Janjuševićem Janjušem i ona je rešila da prekine trudnoću.

Presudilo je to što sa Janjušem nije uspela da uspostavi normalnu komunikaciju i što zna da njihov odnos ni napolju nema perspektivu, pa je donela konačnu odluku da ode na abortus. 

Republika

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš ne može više ništa da učini

Kako Pink.rs navodi to će se defitivno dogoditi i to sutra ujutru u 10 časova i 30 minuta.

Podsetimo, Aneli i Janjuš nedavnos u Pabu imali svoj poslednji pokušaj razgovora kojim nisu uspeli da izglade svoj odnos ili da bar donesu odluku da zadrže dete uprkos turbulentnom odnosu i pokušaju da ga odgajaju odvojeno.

Nakon tog susreta u četiri oka, Janjuš je doživeo nervni slom, jer mu je Ahmićeva tada rekla da ide na abortus. On je kukao i lomio inventar po dvorištu, dok ga je Lazar Čolić Zola tešio.

Molio je da ga izvedu napolje, ponavljajući da on ne može više da izdrži sve što mu se nakupilo. Prethodno je priznao da želi dete koje je doživeo kao dar od Boga nakon porodične tragedije koja ga je zadesila krajem prošle godine, kada je izgubio najmlađeg brata. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading