MAJA JANJUŠA PODSETILA NA RANE RADOVE SA ŽENANA! POMENULA DECU, EVO ŠTA GA NAJVIŠE ISPROVOCIRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Maja Marinković iznela žestoke informacije o bivšem i njegovim devojkama sa kojima je bio napolju

MAJA JANJUŠA PODSETILA NA RANE RADOVE SA ŽENANA! POMENULA DECU, EVO ŠTA GA NAJVIŠE ISPROVOCIRA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica "Elite" Maja Marinković prisetila se u rijalitiju situacije kada je morala da ode na kiretažu, posle finala "Zadruge 4", nakon što je ostala u drugom stanju s Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, Maja otkriva da je u tom trenutku to bilo najbolje što je mogla da uradi jer tvrdi da je veća robija odgajati dete s Markom, koji nikad nije bio i neće biti uzoran otac.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Da stvar bude još potresnija, Maja tvrdi da je sigurno bilo još devojaka koje su s Janjušem prošle kroz istu stvar, ali da on o tome ćuti i krije situaciju kao zmija noge. 

- Ono što se meni desilo s Janjušem je bio horor film i to nisam htela da uradim sve dok nisam shvatila da nemam izbora. Bolje je i bilo da odem da se očistim nego da sutra budem sama s detetom, bez oca, koji i ne zna šta to znači. On i o sadašnjem detetu ne brine, zašto bi o mom - rekla je Maja, pa je šokirala rečima koje lede krv u žilama:
- Čula sam neke priče, izgleda da postoje devojke koje su prošle sličnu stvar kao ja s njim. On je ubio dvoje dece i neće da stane, hoće da se ponovi scenario i s Aneli, da ova uradi što sam i ja kad izađe odavde. On o tome ćuti, neće da se priča, ali ja, ako mi se zameri, sigurno mogu da nađem dokaze za ovo što pričam. Samo ne želim da se mešam u te stvari jer to nije moj život, ali ako me bude dirao, i te kako hoću - zaključila je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Janjuš urniše Ahmićku: Neću da te štedim, pa da si 100 puta trudna

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju sa sukobima otkako su saznali da će postati roditelji, a košarkaš je rekao da ga nije briga kako sve utiče na trudnicu, zbog čega su mnogi ukućani skočili na njega, ali on za te pridike nije mario.
- Lično s njom ne bih imao dete, nikada, kada sam video šta se dešava, video sam i ranije koliko je sati, ali sam pokušao. Budeš li nastavila da me nerviraš i urnišeš, ja ću ti doći glave. Ne mogu da verujem da sam bio nepažljiv s ovakvom ženom. Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni i da ćemo da imamo probleme! Ona da je normalna, nikakvih problema ne bi bilo, ali je ovako situacija stravična! Ne mogu da shvatim da žena ne zna gde udara i da je ovoliko luda. Neću da je štedim, pa nek je još 100 puta trudna - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading