JANJUŠ U PANICI! NE ZNA KAKO ĆERKI DA OBJASNI SVE: Kruna će živeti sa majkom, a Anelino dete sa mnom! OPŠTA ZBRKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Elite" je naglasio da i Asmin treba da viđa svoju ćerku, iako će on brinuti o njoj kao o svojoj.

JANJUŠ U PANICI! NE ZNA KAKO ĆERKI DA OBJASNI SVE: Kruna će živeti sa majkom, a Anelino dete sa mnom! OPŠTA ZBRKA!

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš upao je u paniku kako ćerki Kruni koju ima iz prvog braka da objasni da će dobiti dete sa drugom ženom.

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Marko Janjušević progovorio o svojim najvećim strahovima

Onda je pred kamerama ušao u razrađivanje teorije kako svako dete treba da živi sa svojom majkom ukoliko je uračunljiva.

Moram samo da kažem da svako dete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o detetu - rekao je Janjuš, pa se osvrnuo na svoju bivšu suprugu Enu i ćerku Krunu.

Šta koga zanima šta će reći Ena?! Mi imamo dete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji ćerki mora da objasni sve. Moja ćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svetu! 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević priznaje da i dalje strahuje od Anelinog i Asminovog odnosa

Janjuš je priznao da ga i dalje muči odnos između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića

- Bojim se. Ja sam ovde najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi. Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom detetu i pored toga što ću biti tu za to dete. Kad je reč o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se mešam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobar prema našem detetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viđa svoje dete - zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goxy

08.06.2024 14:44

Upravo tako treba da se ponasaju odgovorni ljudi, bivsim parnerima sve najbolje a o deci se brine zajednicki ceo zivot. Sve moze civilizovano, smiriti strasti zbog zajednicke dece i svako za svojim zivotom. Ena je razumna zena i sa njom se moze dogovarati a sa Asminom tesko da se moze racunati na njegovo civilizovano i fer ponasanje i u buduce s obzirom da je ispljuvao rodjeno dete na najgori moguci nacin, to je devojcica od 3 god trazi oca a on se kerebeci po internetu i ponasa kao balavac u pubertetu sav u stosovima koji su valjda samo njemu smesni i mozda aminovani od otrovne pakosne ljubomorne Stanije.