MAJA OPET POTKAČILA ANELI! Iskoristila priliku kad Janjuš nije bio tu! OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli draga! Ti nisi svesna kakve ćeš tek probleme da imaš! Taj čovek nije ni za muža, ni za dečka, ni za porodicu. Nadam se da si svesna toga šta si uradila. Ali svakako, iskreno vam želim svu sreću - pecnula je Maja.

MAJA OPET POTKAČILA ANELI! Iskoristila priliku kad Janjuš nije bio tu! OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Učesnica Elite Maja Marinković, potkačila je ljutu rivalku Aneli Ahmić, koja sada čeka dete sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa joj je u prolazu rekla da je tek čekaju muke! Naime, Aneli je Maji rekla da nije ni svesna sa kakvim muškarcem će odgajati dete, te je podsetila na to kakve su oni svađe imali dok su bili zajedno. 

- Aneli draga! Ti nisi svesna kakve ćeš tek probleme da imaš! Taj čovek nije ni za muža, ni za dečka, ni za porodicu. Nadam se da si svesna toga šta si uradila. Ali svakako, iskreno vam želim svu sreću - pecnula je Maja, a starleta se nadovezala: 

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

 

- Nemoj ti meni Majo da pričaš kako neko treba da se ponaša u vezama. Svi ste imali sve, samo ne vezu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Podsetimo, učesnici Elite Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pomirili su se nakon svađe koju su nedavno imali, a sada se ona našalila pričom vezanom za dete, a to je šokiralo njene cimere. Naime, Aneli je rekla da detetu hoće ime da da po bivšem dečku Asminu Durdžiću, tako da se zove Jasmin, jer bi spojila njegovo ime sa imenom bivšeg košarkaša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Razmišljala sam o imenu za dete i mislim da bi odlična fora bila da se zove Jasmin ako bude dete muško! Spojiću imena bivšeg i sadašnjeg dečka, pa ćemo da vidimo šta i kako. U suštini, svakako smo bebu napravili u rijalitiju, može to uvek da nas veže za ovu priču - rekla je Aneli, koja se naravno samo šalila, ali su je drugi cimeri odmah upozorili na to da ne bi trebalo da se tako šali, s obzirom da se Janjušu takva šala nikako ne bi svidela.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

07.06.2024 18:15

Nikada nije bila Maja jasnija nego onda kada je kao vođa morala da pročita vest da se Aleksandra Nikolić porodila i sa knedlom u grlu kroz zube poželela sreću. Sada isto navodno želi sreću a u sebi kune. A šta drugo može čedomorka koje je sopstveno dete ubila. Veštica!