MAJA I MIONA U ŽESTOKOM OKRŠAJU: Najbrutalnije se OBRAČUNALE, htele da dokažu koja je bolja riba, pa se UNAKAZILE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice "Elite" konačno dočekale da stanu jedna pored druge i u istom kadru pokazale da nisu mnogo različite.

MAJA I MIONA U ŽESTOKOM OKRŠAJU: Najbrutalnije se OBRAČUNALE, htele da dokažu koja je bolja riba, pa se UNAKAZILE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestokog okršaja trenutno najvećih rivalki u "Eliti" Maje Marinković koja je nedavno raskinula sa Stanislavom Krofakom i njegove bivše devojke Mione Jovanović, koja je u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, dok postoje osnovane sumnje da može doći do pomirenja između nje i Pantere.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Maja Marinković nedavno je raskinula sa Mioninim bivšim

Naime, njih dve su odmerile snage, prvo u fizičkom izgledu, a zatim je došlo do brutalnog verbalnog prepucavanja u kome su obe iznele najgore što imaju da kažu jedna o drugoj.

- Imala si odnose sa čovekom od 40 godina, znaš ti šta je njoj što stoji sad u kadru sa mnom, nemam potrebe da se nadmećem ko je gori. Ona potencira da je najfinija ali narod sve vidi, oni ne vole da se to priča a vrlo dobro se zna ko ima podršku kod naroda - rekla je Maja.

- Ja samo govorim da sam najbolja u svom odnosu, makar ne maltretiram svog dečka kao ti i ne pravim bolesne scene - odbrusila je Jovanovićeva.

Republika

Foto: printskrin

Maja i Miona u žestokom obračunu

- Ili radite stvari sa stilom ili nemojte, ona je jedna glumica i uspela je da uhvati poznatog dečka, ona je bruka i sramota, unakazila se ovde, klasična Anđela Đuričić sa ali ekspresa - poentirala je Maja.

- Ona se hvali što ima odnose i što skače do plafona, meni je ona blamantna - rekla je Miona.

- Ona je toliko iskompleksirana zbog svojih bubuljica, ne sme da hoda bez šminke, skida šminku u krevetu - provocirala je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

06.06.2024 22:41

Majakita i ti si preotela pedesetogodišnjeg Peci svojoj najboljoj drugarici Aleksandra Subotić. I savet. Ostavi se Anđele jer malo su ti Škaljarci i Kavčani zapalili auto nego će i kući i stan ako ovako nastaviš.

dušanka

07.06.2024 05:23

MIONA JE Z...L...O...U SVAKOM POGLEDU, MAJA JE TRANSPARENTNA, MAJA ISTINA...MIONA JE FOLIRANT, ISKORISTILA GLUPOG ŠA ZA SVOJE CILJEVE...PRORAČUNATA KE. GORDA BEZ OSNOVA...NITI JE PEVAČICA, NITI JE REALLITY UČESNICA...NIŠTA NIJE...MIĆINA PULENKA...ALI SE GLUPI I NEŠKOLOVANI MIĆA OVE GODINE RASPROSTAO NA VIŠE FRONTOVA, KOJE NE MOŽE DA DRŽI POD KONTROLOM...NE ČUDI ME JER JE PRIMITIVAN, I SVAKO NJEGOVO ZVIŽDANJE JE ZNAK DA JE Z...L...O...U NAJAVI