BOG MI JE UZEO BRATA, A POSLAO DETE, AKO BUDE SIN ZVAĆE SE MIHAILO: Janjuš u suzama progovorio o nasledniku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su već stigli da pričaju i o porođaju, te je košarkaš obećao da će da pomaže oko bebe

BOG MI JE UZEO BRATA, A POSLAO DETE, AKO BUDE SIN ZVAĆE SE MIHAILO: Janjuš u suzama progovorio o nasledniku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su Milica Veličković i Borivoje Terzić Terza saznali da će postati roditelji još jedan rijaliti-par će dobiti bebu, a to su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, kojeg je ova informacija slomila na delove, pa je plakao i govorio kako je Anelina trudnoća dar od boga nakon što je izgubio brata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću da bi Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu saopštio da je došao trenutak da otkriju da li će postati roditelji, te je test rađen dva puta i oba puta je pokazao dve crtice, što znači trudnoću. Aneli i Marko su se zagrlili i počeli da plaču kad su shvatili da žele da zadrže dete. Janjuš se rasuo na komade, te nije prestajao da plače i pominje preminulog brata Mihaila.

- Ovo je dar od boga i vidiš šta se dešava. U mojoj najvećoj tragediji se dešava najlepša stvar, tako to ide, valjda, život ti nešto uzme, nešto da. Prolazi mi kroz glavu njegovo ime, ako bude sin, voleo bi da se zove po njemu, Mihailo - prokomentarisao je Marko pred Darjanom Radomirovićem, koji mu je pritekao u vidu podrške.

- Tvoja žena, tvoje dete, uzmi je u ruke i šta ti bog da. Hoće to tako, dar od boga. Imao si gubitak i da se to vrati kako tako. Biće dobro - govorio mu je Darjan.
Nakon što je voditelj Milan Milošević čestitao novopečenim roditeljima, oni su se uputili ka crnom stolu da bi lepe vesti saopštili ostalim učesnicima, koji su im poleteli u zagrljaj i čestitali na lepim vestima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Kasnije se par povukao u svoje odaje, te je Marko počeo ispitivati Aneli za prošlu trudnoću, a ona mu je saopštile ime koje bi želela da da detetu ukoliko bude ćerka.

- Kako ti je protekao porođaj, jesi li se ugojila - pitao je Janjuš.

- Porođaj je protekao super, ali sam se mnogo ugojila, jela sam mnogo slatko - rekla je Aneli.

- Da li ti se sviđa Leoni Janjušević ako bude žensko, naravno - pitala je Aneli, na šta je košarkaš samo klimnuo glavom.

- Hoćeš pomagati oko bebe - pitala je Aneli.

- Hoću, sve - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading