TEŠKA SAOBRAĆAJKA NEPOSREDNO PRE ULASKA NA IMANJE: Muzičar bio totalno unakažen, sav krvav i u zavojima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća pre ulaska u Zadrugu zaustavila je njegov život.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NEPOSREDNO PRE ULASKA NA IMANJE: Muzičar bio totalno unakažen, sav krvav i u zavojima!

Foto: instagram.com/printscreen

Jedan od poznatijih Di - Džejeva, koji se proslavio tokom gostovanja utorkom na žurkama u "Zadruzi" Nenad Živić, poznatiji kao  Neba, na Instagram profilu podelio je tragičan detalj iz njegove prošlosti. Naime, na Instagram profilu Neba je podelio fotografiju iz bolničke postelje, nakon što je doživeo saobraćajnu nezgodu.

Sve se odigralo 2016. godine, kada je, kako je objasnio, seo za volan umoran, što je dalje inciralo da se suoči sa teškim periodom u životu. 

On je tada zadobio povrede glave i vrata, a na njegovom licu je takođe bilo posledica sudara u kom je učestvovao. Neba je objavio fotografiju na Instagramu. U pitanju je selfi iz bolničkog kreveta nastao na današnji dan pre šest godina.

- 03.06.2016...  Ne sedaj za volan umoran/umorna - napisao je Neba.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dj Neba

Inače, Neba je utorkom zadužen za sjajan provod u rijalitiju i uvek dovede atmosferu na imanju do usijanja, zbog čega je uvek rado viđen gost. Učesnici se obraduju njegovom dolasku i repertoaru, koji je baš po njihovom ukusu. Upravo zbog njega publika obožava žurku utorkom, a mnogi smatraju da je baš on "zaslužan" za brojne afere u Beloj kući, kao i svađe među ukućanima, s obzirom da se poprilično opuste uz alkohol i njegovu muziku.

On će i sutra prirediti nezaboravnu žurku u Eliti, a njegovo oglašavanje na Instagramu izazvalo je burne reakcije, s obzirom da mnogi nisu znali kroz šta je Neba prošao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading