GOLA MAJA DOŠLA KOD STANISLAVA, PA GA IZAZIVALA NA VRELU AKCIJU! Krofak zanemeo od šoka, ovakvu provokaciju nije očekivao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je zaigrala na kartu fizičkog izgleda.

GOLA MAJA DOŠLA KOD STANISLAVA, PA GA IZAZIVALA NA VRELU AKCIJU! Krofak zanemeo od šoka, ovakvu provokaciju nije očekivao!

Foto: Printscreen/youtube

Maja Marinković

Maja Marinković odlučila je da se danas posveti sunčanju, te je za to odabrala kupaći kostim koji je jedva prikrio njeno bujno poprsje. Međutim, jači pol se jedva suzdržao da ne pogleda i njenu silikonsku zadnjicu, koja je takođe došla do izražaja.

Nadomak nje bio je i njen bivši momak Stanislav Krofak, ali, po svemu sudeći, nije se preterano obazirao na nju, iako je Maja davala sve od sebe da privuče njegovu pažnju s obzirom da je više puta naglašavao da mu je ona najlepša devojka koju je ikada imao, pa Marinkovićeva sada igra samo na kartu atraktivnog fizičkog izgleda. 

 

Inače, tokom sinoćnjih nominacija, Stanislav je poručio Maji da više ne postoji mogućnost ni da u spoljnom svetu popiju kafu i porazgovaraju, nakon čega je ona burno reagovala i održala mu bukvicu:

- Nemam šta da dodam. Mislim da je mene Stanislav pikirao. Mislim da se nećemo više nikada pomiriti. On je taj koji govori da nema ništa od našeg razgovora, a rekao je pre neki dan da bi sa mnom napolju popio kafu. Šta to znači - upitala je Maja Marinković Stanislava.

- Ja sam rekao to onako, nisam mislio da stvarno pijemo kafu - kazao je Stanislav.

- Dobro, ako me napolju ikada nazoveš, samo da znaš da se neću javiti. Nema potrebe da me napolju želiš, a ovde ne, jer se verovatno plašiš reakcije svoje porodice - kazala je Maja i stavila tačku na odnos sa Krofakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bljuc

03.06.2024 09:45

jedino Takiju pada vilica hehehe