OD OVOG POSTUPKA ŠA ĆE VAM SE OKRENUTI ŽELUDAC: Reper postao sinonim za BLAM, Miona slavi veliku pobedu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je doživeo najveće poniženje u rijalitiju.

OD OVOG POSTUPKA ŠA ĆE VAM SE OKRENUTI ŽELUDAC: Reper postao sinonim za BLAM, Miona slavi veliku pobedu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Veza između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović postaje sve složenija, a njihovi sukobi eskaliraju gotovo svakodnevno, a tokom prethodne veči, ljubavni par "Elite" je doneo odluku da stavi tačku na svoj emotivan odnos.

Naime, u toku emisije "Pitanja novinara" došlo je do javnog sukoba između repera i pevačice, kada su oboje izneli svoje stavove pred kamerama. Aleksić je istakao da će se jedino pomiriti sa Mionom ukoliko mu se ona izvini, dok je Miona odlučno odgovorila da je za nju raskid konačan.

Naime, kako je Miona prethodno izjavila da ju je Ša uslovljavao i gotovo primorao na se*sualne odnose, reper je bio izričit u zahtevu da mu se Jovanovićeva javno izvini za ovakvo poniženje i etiketu nasilnika.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Međutim, iznenađujuće brzo su se pomirili i već danas su zajedno proveli veče u dvorištu Bele kuće, te je reper još jednom dokazao da je spreman na sve, kako bi zadržao Mionu i da će trpeti sva poniženja, koja se gomilaju. Ovo pomirenje nakon javnog raskida izazvalo je interesovanje javnosti, koja pažljivo prati svaki korak ovog medijski eksponiranog para. 

Ša je neprestano grlio Mionu, ne mareći za sinoćni raskid i sve što su jedno drugom izgovorili, a čini se da je potpuno zaboravio i za svoju etiketu nasilnika, s obzirom da je Miona jasno stavila svima do znanja da je imala se*sualne odnose, samo zato što ju je on uslovljavao, pa čak i prisiljavao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

01.06.2024 21:43

Strasna seljancura ova Miona! Grozna je! Ša je lud, pa lud a ona pokondirena tikva. Odvratna je!