MAJA DOTAKLA DNO: Trči kao kuče za Aneli i traži od nje LJUBAVNI SAVET, svi joj se smeju, Janjuš na APARATIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićkina reakcija je iznenađujuća, prvo je krenula da likuje, pa joj se javilo sažaljenje.

MAJA DOTAKLA DNO: Trči kao kuče za Aneli i traži od nje LJUBAVNI SAVET, svi joj se smeju, Janjuš na APARATIMA!

Foto: printskirn

Učesnica "Elite" Maja Marinković očito je toliko očajna zbog raskida sa Stanislavom Krofakom da je od ljute suparnice Aneli Ahmić, koja je u ovoj sezoni rijalitija smuvala njenog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša, tražila savet i to ljubavni!

Na sve to Aneli se na početku njene veze sa Stanislavom muvala oko njih dvoje, što su mnogi u Beloj kući tumačili kao da je zainteresovana za Panteru i da pošto-poto hoće da mu skrene pažnju na sebe.

Republika

Foto: printskirn

Maja Marinković pritrčala Aneli da je pita za savet

Međutim, Maji to očigledno nije smetalo da se najvećoj rivalki u kući obrati za pomoć u trenucima očaja, čime joj je odala priznanje da je bolja zavodnica od nje i da ima veće umeće u ljubavnim odnosima. Marinkovićeva je posle sukoba koji je imala sa Krofakom, prišla Ahmićevoj i obratila joj se za savet, što je Aneli šokiralo, pa se pohvaila cimerima.

- Maja me zvala, kao, Aneli, i traži savet od mene, meni je ona presimpatična tada - rekla je Aneli, likujući, ali i sa određenom dozom sažaljenja prema Maji. 

- Je l' me zezaš - upitala je Žana u čudu.

- Ne, pitala me - odgovorila je Ahmićeva.

Podsetimo, Maja i Aneli su se na početku "Elite" žestoko sukobljavale zbog Ahmićkine veze sa njenom najvećom ljubavi, a i zbog toga što je Marinkovićeva u dobrim odnosima sa Stanijom Dobrojević, koja je u vezi sa Anelinim bivšim partnerom sa kojim ima dete.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić provele celu sezonu u sukobu i svađi

Maja je i ušla u Belu kuću kao Stanijina produžena ruka, kako bi poklopila Aneli u svakom izlaganju za crnim stolom, a kasnije kada je Janjuš doživeo porodičnu tragediju, zbog koje je neko vreme odsustvovao iz rijalitija, Maja je pokazala više saosećanja prema toj situaciji. To je produbilo Majinu i Anelinu netrpeljivost i izazvalo sve učestalije sukobe, dok se Ahmićeva i Janjuš nisu ustabili, a Marinkovićeva posle uplovila u vezu sa Krofakom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

31.05.2024 12:42

Sirota Maja. Gde joj ode sva ona inteligencija. 🤣