MAJA ZNALA ZA SKRIVENE KAMERE U KLOZETU! Pristala na snimanje VRELE AKCIJE sa Stanislavom: Ponela sam ĆEBE, ne treba mi FILM ZA ODRASLE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislavu neće biti dobro kad puste snimak iz toaleta!

MAJA ZNALA ZA SKRIVENE KAMERE U KLOZETU! Pristala na snimanje VRELE AKCIJE sa Stanislavom: Ponela sam ĆEBE, ne treba mi FILM ZA ODRASLE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Maja Marinković je sinoć u emisiji "Pretres nedelje" odlučila da razveže jezik o Stanislavu Krofaku, koji je nedavno raskinuo sa njom, a i dalje tvrdi da nisu bili intimni nakon čestitke njegove ćerke. Maja je priznala sve o odnosima sa njim i šta ju je terao da radi.

- On je rekao da neće biti se*sa nakon pisma ćerke. Ja počinjem da mislim da je on mene tipovao, ja sam u prethodna dva dana plakala. Meni nije jasno kako on može da kaže da se hladi, a mi imali odnos u spoljnom WC-u. On je meni rekao da ja ugasim kamere, a on je mislio da su one kamere gore protivpožarni aparati. Ja nemam nikakav problem da se to pusti u četvrtak - rekla je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav tvrdi da nije imao odnose

- Ako vidite moj se*s, svi vi pi*ajte po meni ovde - dodao je Stansilav.

- On je mene klasično iskoristio, ali ponela sam ja ćebe, meni p*rnić ne treba - dodala je Maja.

- On je rekao da njegov se*s niko neće videti - dodao je Milan.

- On je govorio da je sramota za projekat jer smo mi ugasili kamere, ja znam da nisu ugašene. Uroš je ispao kolatelarna šteta, a Stanislav je mene tipovao, ja sam bila trofej. Miona je u pravu, on ne voli nikoga, on voli samo sebe. Ne verujem da on voli Mionu - dodala je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja priznala da je znala za druge kamere

- Ti tvrdiš da ste vi imali se*s u WC-u - upitao je Milan.

- Da, evo ga ćebe. Ja sam ubeđena da je on hteo Mionu da vodi u svingeraj. On je pogazio sve stavove koje je imao, on je došao zbog Mione, nije došao zbog sebe. Ja sam se u njega zaljubila, nisam robot, prija mi, proveli smo dva meseca, spavali, jeli, šetali. On gleda u Mionu, ali on voli samo sebe, a ja sam mu bila premija. Opet od nebitnih pravim bitne, jer ovde je Ša bitan, a ne Stanislav - dodala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trofej

28.05.2024 13:38

Maja, trofej ? Smehotres! I, ne treba loj pornić pa ponela ćebe. Ona ima porniće već godinama (pod u Pab.u i čerečenje u kupatilu sa Čorbom, Janjuš i egzibicije u Rehyb-u i punoj sobi usred dana, Car i malo seksa, malo tuče u Rehab-u i skidanje kože sa licau sobi, Bilal, Zvezdan i akcije u Izolaciji a Anđela ih gleda ...) . Tar to nije "pornić" u rijalitijima? Sa ćebetom ili bez njega je nebitno i manje ružno od svih njenih reči kad iznosi svoju seksualnu delatnost, kad, gde i kako. Sve simpatije prema Maji nestaju kad ne bira način da vređa, laže, podmuklo se ponaša i ne bira način da izbije u prvi plan a nije joj jasno da najviše sebe ponižava. Sve upućuje na to da je Maja imala dogovorenu akciju, znala je za kamere i svesno i namerno je namagarčila Stanislava. A zašto? Za novac, prvu temu, da se o njoj priča kao o fatalnoj zavodnici koja može uvek da svakog zavede...? Može ona da zavede i povede ali svi oni na kraju nju odbace. Sve ovo me nekako podseća na Daliline vriske i bacanje po dvorištu, lomljavu stakla, Careve psovke i zakletve da nikad više sa ku...., na njihove bežancije ili izvođenja na razgovor a zatim se vrate nazad smireni, sretni, zadovoljni i eto ubrzo pomirenja uz do tada neviđene akcije. Ali, Maja se preračunalabi zalud sada obleće oko bivšeg partnera, on nije poput Cara ili Janjuša, Zole.,. Stanislav se ne prodaje.

hehe

28.05.2024 18:58

cuj ja sam trofej ma ti si ona koja uvek hoce to se ne zove trofej devojko iz Belog Potoka podno Avale ne lupetaj jadnice ti si dezurna radnica i nista vise kakav trofej kako kaze tata dete pinka hahaha