ZBOG OVOGA JE ANĐELA HITNO KAŽNJENA: Krvnički UDARALA cimera, objavljen ŠOK SNIMAK neviđene MAKLJAŽE u Eliti! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje odmah uletelo u Belu kuću!

ZBOG OVOGA JE ANĐELA HITNO KAŽNJENA: Krvnički UDARALA cimera, objavljen ŠOK SNIMAK neviđene MAKLJAŽE u Eliti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijaliti šou-programu "Elita" trenutno je u toku anketa koja ima za cilj da odabere najpažljivijeg cimera među ukućanima. Međutim, atmosfera u Beloj kući postala je napeta nakon iznenadnog incidenta između Anđele Šparavalo i Luke Majčice, zbog kojeg je učesnica hitnom odlukom Velikog šefa sankcionisana.

Naime, Anđela je nasrnula je na  Majčicu zbog njegovih insinuacija da joj je dao cigaretu, a da je ona to prihvatila. Nakon ovog incidenta, Aneli Ahmić je potvrdila Lukinu stranu priče, što je dodatno izrevoltiralo Šparavalo i njenu partnerku, Bojanu Pavlović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

- Navešću Anđela koji pažljivo sedi ovde dok mu devojka lomi po imanju, zatim Aneli koja je pažljiva prema svom momku tako da gazi preko mrtvih samo da bi ostala sa njim i gazi preko dostojanstva - rekla je Anđela za crnim stolom, neposredno pred incident.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Aneli Ahmić se svađaju

- Ti ćeš nešto da mi pričaš, uzela si cigarete od Luke Majčice, a kao nisi dobra sa njim, uzeo je kutiju cigareta i stavio ti na krevet - brecnula se Aneli.

- Što lažeš?! Imam svoje cigare i pušila sam svoje cigare, nemoj da lupaš gluposti, bre, to si ti nešto umislila u glavi - odgovorila joj je Šparavalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Aneli Ahmić se svađaju

- Evo, Zola neka kaže da li sam ti dao cigare, ti bi meni pušila u sekundi - ubacio se Majčica, što je unezverilo Anđelu i Bojanu.

- Ajde, p*derko jedan, nemoj da ti nalupam dva šamara, ima i ti i ova koferuša odmah da se smirite - zaurlala je Pavlovićeva, nakon čega je Anđela nasrnula na cimera.

Nakon što je fizički nasrnula na cimera Luku Majčicu, učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Anđela Šparavalo, hitnom odlukom Velikog šefa je kažnjena zbog kršenja jednog od najstrožih pravila boravka na imanju u Šimanovcima, i to tromesečnim honorarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading