JANJUŠ RANIJE NAPUŠTA ELITU? Uživo u programu takmičarka izrazila ZABRINUTOST za njegovo stanje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda poželela Janjuš da ostane do samog kraja u Eliti!

JANJUŠ RANIJE NAPUŠTA ELITU? Uživo u programu takmičarka izrazila ZABRINUTOST za njegovo stanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odlukom Samira Ramovića novi vođa u "Eliti" postala je Milena Kačavenda, koja danas deli budžete cimerima. Prvi na redu bio je njen najbolji prijatelj u rijalitiju, Marko Đedović, kome je očekivano dala najveći budžet.

- Veliki budžet za Đedovića, sve znaš. Smejaće se ljudi kad budemo išli na ručak, jer pričaju da sam ti poltron - rekla je Milena.

- Vrlo je jasno koga ja podržavam u svađama, one priče o poltronstvu su smešne - rekao je Đedović.

- Veliki za Matoru, tu si i kad se jedu g*vna. Provešću vreme s tobom i napolju, idemo do pobede - rekla je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda dala Đedoviću veliki budžet

- Žana, veliki budžet. Sve više vremena provodimo zajedno, smatram da treba da učim od tebe. Stvarno sam te zgotivila - rekla je kuma.

- Dopada mi se ova podela, znam da ćeš reći šta misliš - rekla je Žana.

- Terza i Milica, dva srednja. Video si svoje greške, vi ste prvi par i drago mi je da su se desile ove stvari. Mislim da je dobro što ste oboje prošli neke stvari, navijam za vas. Želim ti sve najbolje, videćemo se napolju. Vredan si i sposoban. Držim fige, biću tu sve vreme, podržavam vas - rekla je Milena.

Iako su nekad bili vrlo bliski, Milena i Janjuš su u poslednje vreme u osrednjem odnosu, a on je takav budžet i dobio od nje.

- Janjuše, srednji. Ostajemo tu gde smo i bili. Rekla sam ti šta ti zameram. Videću te bar u Crnoj Gori, na nekoj plažo. Pristrasna jesam, ti si meni drag. Držim ti fige da izdržiš do kraja - kazala je Kačavenda.

Milena je očigledno zabrinuta za Janjuša, a kao i mnogi gledaoci, smatra da bi mogao ranije da napusti imanje zbog sukoba sa Aneli Ahmić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš dobio srednji budžet od Kačavende

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading