HITNO OGLAŠAVANJE ŽELJKA MITROVIĆA: Produkcija donela ŠOK ODLUKU, Pink dobija JOŠ JEDAN RIJALITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija donela ŠOK ODLUKU, Pink dobija JOŠ JEDAN RIJALITI!

HITNO OGLAŠAVANJE ŽELJKA MITROVIĆA: Produkcija donela ŠOK ODLUKU, Pink dobija JOŠ JEDAN RIJALITI!

Foto: Pink.rs

Direktor Pink Media Group i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te saopštio javnosti da je doneo odluku da otvori novu televiziju, te na njoj najavio nastavak čuvenog rijalitija "Farma", koji je svojevremeno obarao sve rekorde gledanosti širom regiona.

U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - ističe Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavlja:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

Podsećanja radi, rijaliti "Farma" se prikazivala sedam sezona na TV Pink, a u projetku gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnost, velike zvezde, uspešne sportiste kako se snalaze u seoskim uslovima. Na "Farmi" su takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, ali i loži vatra, cepaju drva i ostalo...

Republika

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Rijaliti Farma se vraća

Među pobednicima ovog rijaliti formata bili su Milan Topalović Topalko, Miloš Bojanić, Katarina ŽivkovićSulejman Memo HaljevacJelena Golubović, Stanija Dobrojević, a zatim ponovo Golubovićeva, koja je proglašena dvostrukom pobednicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading