MAJA NAVUKLA STANISLAVA NA TANAK LED, PA GA IZBLAMIRALA: Gde si video ozbiljnog gradskog mangupa da to radi?! NEMOJ DA SE HVATAŠ ZA POLNI ORGAN, SRAMOTO JEDNA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićkeva urnisala Stanislava, nije znao šta ga je snašlo!

MAJA NAVUKLA STANISLAVA NA TANAK LED, PA GA IZBLAMIRALA: Gde si video ozbiljnog gradskog mangupa da to radi?! NEMOJ DA SE HVATAŠ ZA POLNI ORGAN, SRAMOTO JEDNA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Rijalti par Maja Marinković i Stanislav Krofak su svoj ljubavni odnos sveli na prepucavanje o bivšim partnerima, pa se međusobno izvređali, a kada je Hrvat izgubio verbalnu bitku od Maje, ona ga je isprozivala i zbog nekulture.

- Kad si pitao šta je bilo, kad sam ti rekla za Miljanu, Uroša i Ša, ti si se smejao. Ti se sladiš kada god se nešto loše desi sa Ša - peckala je Maja.

Republika

Foto: Printskrin

Maja verbalno rasturila Krofaka

- Zato što me je uvredio, ma boli me ku**c za njega, zato što još uvek volim Mionu, pa mi je drago... Ne znam šta da ti kažem, ja ću da pričam ono što vama odgovori - pravdao se Stanislav.

- Tebi jezik pravo ide. Što si rekao "moja Miona" - pitala je Maja zajedljivo.

- Zato što ne mogu da je prebolim - odgovorio je Stanislav ironično.

- Šta je Janjuše, ironiju ideš?! - nastavila je i Marinkovićeva sa ironijom.

Krofak je pokušao da objasni da on ne zna te interne fore dugogodišnjih rijaliti igrača, što je Maja shvatila kao provokaciju, pa ga je pitala zašto je on kao tako ozbiljan lik ušao u rijaliti.

- Gde si ti video ozbiljnog gradskog mangupa ili biznismena od 36 godina da je ušao u rijaliti - ubacila je i Maja vređalicu.

Kasnije je likovala jer je uspela da verbalno nadgovori Stanislava, a dok je on bežao od nje, ona ga je uhvatila u jednoj nesmotrenoj radnji.

- Nemoj da se hvataš za polni organ, sramoto jedna! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lala

18.05.2024 16:19

Majo , otkaci budalu !