ŠOK-BOMBA NAJAVLJENA ZA VEČERAS: Veliki šef pripremio totalno ludilo, za Stanislava tek sada počinje ŠOU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoce čeka specijalna emisija u Eliti.

ŠOK-BOMBA NAJAVLJENA ZA VEČERAS: Veliki šef pripremio totalno ludilo, za Stanislava tek sada počinje ŠOU!

Foto: Ilustracija

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži, ali su oni nastavili da poriču i sinoć tokom emisije, što je dodatno šokiralo brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Kako je danas emisija "Gledanje snimaka", mnogi se pitaju da li će to biti prikazano i ukućanima, s obzirom da je Stanislav rekao da ništa ne priznaje, dokle god ne bude dokaza da je zapravo to izgovorio ili uradio.

Maja i Stanislav ni ne sanjaju da ovi snimci uopšte postoje, pa gledaoci rijalitija smatraju da bi Veliki šef trebalo da im pusti upravo ovaj klip, kako bi i ukućani bili svesni da Stanislav ne drži svoju reč, koju je dao ćerki Vanesi, iako sve vreme govori da istu nikada ne bi pogazio.

Republika

Foto: tv pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam, jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem, jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa, nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - naglasila je Vanesa, kako prenosi Pink.

Po svemu sudeći, večerašnja emisija "Gledanje snimaka" biće veoma uzbudljiva, a kako će ukućani reagovati kada saznaju za tajni se*s Maje i Stanislava, ostaje nam da ispratimo na Pinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
neda

16.05.2024 13:54

dali su normalni pa i mi sta gledamo slusamo ko koga omalivazava da za pojedince do sada nista od snimaka a nekima odmah sramno i selektivno sve lazovi i kompleksasi na isti kalup kopije i bahatost onima koji nemaju zivote pa po tudjim kopaju ko im daje za pravo da donose presude osude zakone i teraju na priznanje svi imaju pravo da lazu ovo je ubijanje u pojam i time se baviti cemu to i koje pravo da se mesa u zivot napolju uzas jad grozota cime se bave i dokle bezobrazluk i izivljavanje u javnost koja je nema na sve ko je lud i dokle pljuvanje nasilje izivljavanje bezobrazluk nekultura nikad gore sramota i beda

Snezana

16.05.2024 14:59

Ne treba da im pusti. Zasto bi? Znaju sta su radili, koga je interesovalo, gledao je. Nije mi jasno zasto kanaliti Maju svake godine. Ako se ona sama bruka, sto i vi jos na muku da joj stajete. Dugo je tamo, ne treba je ponizavati.

Pera

17.05.2024 11:51

sto nije produkcija pustila Aleks i Zvezdana dok su bili u izolaciji, kada se pricalo da li je bio poljubac ili ne ali ceo snimak bez skracivanja, pa Cara i Aleks i druge. zastoo se samo Maja blati. Zasto nisu pustilli Janjusa i Aneli, Dalile i Cara. neki su zasticeni. da li je bilo nesto izmedju Sa i Mione o cemu je Djedovic pricao.