ĐEDOVIĆ SE UNEO DŽEHVEROVIĆKI U LICE, PA RASKRINKAO ISTINU: "Ćerku su ti Ćazimovka, idi BRIŠI to!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović žestoko udario na Teodoru Džehveorović!

ĐEDOVIĆ SE UNEO DŽEHVEROVIĆKI U LICE, PA RASKRINKAO ISTINU: "Ćerku su ti  Ćazimovka, idi BRIŠI to!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović kao mentorka imanja, tokom dana ušla je u brutalan okršaj sa Anđelom Rankovićem, a potom i sa Markom Đedovićem. Međutim, Đedović se uključio u raspravu sa Gocom i izneo niz tajni o Teodori Džehverović

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović u sukobu sa Gocom Džehverović

 

- Zna Marko, znaš ono što si čuo od Marka - poručila je Goca. 

- Tako je! Za Adama i Evu zna! To sam čuo od Petra. Zašto se ponašaš ovako? Šta te boli k*rac! Imam pravo da pričam šta hoću! Ja sam to napisao pre nekoliko godina! Adam i Eva, ukucaj na internetu, da su dva najveća prevaranta! Pročitaj tekst Gordana! - urlao je Đedović.

- Nemoj da lažeš! Nemoj da lupaš! - poručila je Goca. 

- Ne, ti lažeš! Meni ništa ne odgovara! Meni ništa od ovoga ne treba! Zna i Teodora odakle slika, jer je mali Petar meni poslao tu sliku - odbrusio je Đedović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović u sukobu sa Gocom Džehverović

 

- Znam i ja sve, o čemu ti meni pričaš? Ja tebi nisam ništa rekla! Ti neke stvari ne znaš, pa je l' vidiš da ne znaš? Ti si čuo ono što je tebi odgovaralo! Njih dvoje su krili vezu, od mene nisu. Od mene nisu krili vezu! O tome ti ja pričam! Ja nemam ništa sa njim, ne želim da se Teodora proziva ovde! Završena priča! Malo, malo, pa Teodora - poručila je Goca. 

- Za Adama i Evu smo se oboje tresli. Milion i jedan put sam ćutao! Nemoj da me napadaš! Nemoj da me optužuješ za laži! Ne spominji ti mene više, Teodora je bila učesnik rijalitija, reci prijateljima da je ne spominju, nemoj na mene da prebacuješ! Idi briši kako su je nazivali Ćazimovca! - upozorio je Anđelo. 

- Zbog tebe je raskinula sa Kristijanom! Sutra joj ide nova promocija albuma! Neka pišu novinari, imaju pravo da pišu! - odbrusila je Goca. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading