TERZA VAN SEBE OTKAKO JE SAZNAO DA POSTAJE TATA! Evo šta je pričao, odmah mu pritrčali cimeri!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da verujem šta se dešava, pogotovo što će uskoro kraj rijalitija.

TERZA VAN SEBE OTKAKO JE SAZNAO DA POSTAJE TATA! Evo šta je pričao, odmah mu pritrčali cimeri!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnici Elite Borislav Terzić Terza i Milica Veličković u emisiji "Pretres nedelje" saznali su da će postati roditelji, a sada ni sami ne mogu da se naviknu na to šta se dešava.

Terza se sada sa muškim delom učesnika osamio u dvorištu Elite, pa je komentarisao sve što se desilo.

- Ne mogu da verujem šta se dešava, pogotovo što će uskoro kraj rijalitija. Stvarno je neverovatno! Pogotovo što smo Milica i ja u sve ušli nekako slobodno i nismo obraćali pažnju na to da može uopšte do ovoga da dođe. Svakako je lepa stvar, ali mislim da mi tek dolazimo sebi - komentarisao je Terza, a cimeri su ga hrabrili da je sve u redu i da ne treba da se birne ni oko čega. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković

 

Podsećamo, nakon što je test pokazao pozitivan rezultat, voditelj Milan Milošević je obavestio publiku o ovom iznenađujućem obrtu.

Ljudi, Milica je uradila test za trudnoću, a test je pokazao dve crte - saopštio je Milan, dok je buduća majka Milica reagovala na neočekivan način i samo kratko izustila:

Ovakvu prvu reakciju Milica je pokušala da opravda time što je izrazila zabrinutost zbog nedostatka stabilnosti u njihovim životima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković i Terza

 

Nemamo gde da živimo, nemamo posao, majka mi nije tu - požalila se učesnica "Elite".

Nakon toga, Terza je prokomentarisao da ni njemu nije dobro zbog iznenadnih vesti, te da ima osećaj da će da ga strefi infarkt.

Šta mi majka sada misli?! Baš da mi se to desi ovde, nisam ovo očekivala. Znala sam - nastavila je da paniči Milica.

Međutim, nakon kratkog premišljanja, oboje su odlučili da zadrže bebu.

Podsećamo, par je već jednom bio u sličnoj situacije, kada je pre prvomajskih i vaskršnjih praznika Milica takođe sumnjala na trudnoću, ali se tada uzbuna ispostavila kao lažna. 

Njih dvoje su za naš portal u prazničnom izdanju priznali da se vole, ali da bi ipak voleli da sačekaju da izađu napolje i uvere se da je njihova veza prava, pre nego što postanu roditelji. Po svemu sudeći, moraće da idu obrnutim redom, jer beba je već na putu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Minjon

14.05.2024 12:28

Dva potpuno razlicita karaktera ali neka im je sa srecom.Dijete je blagoslov od Boga.