VELIKI PETAK U ELITI! Žive život u GREHU, ali im Matora ne može ništa - Anita i Anđelo ofarbali jaja, pa ispozirali NASMEJANI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Anđelo će najradosniji hrišćanski praznik provesti zajedno, iako svakodnevno nailaze na prepreke!

VELIKI PETAK U ELITI! Žive život u GREHU, ali im Matora ne može ništa - Anita i Anđelo ofarbali jaja, pa ispozirali NASMEJANI! (FOTO)

Foto: pink.rs

Anita i Anđelo

Pravoslavni vernici koji poštuju julijanski kalendar danas obeležavaju Veliki petak, a tradicionalno, danas se farbaju jaja. Ekipa portala Republika posetila je Šimanovce, a za naše reportere pozirali su i Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, koji svakodnevno ratuju sa Jovanom Tomić Matorom.

Republika

Foto: pink.rs

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Iako je Anita još uvek na papiru sa Matorom u braku, Anđelu to ne smeta da uživa sa svojom devojkom. Mnogi ih optužuju da im je veza lažna, ali oni i dalje opstaju zajedno. 

Njihova vezu privukla je veliku pažnju domaće javnosti, a oni kao par imaju najviše fan grupa od svih učesnika "Elite", te mnogi misle da će upravo Anita odneti pobedu ove sezone u rijalitiju.

Inače, Tomićeva je sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" optužila Anitu i Anđela da su u lažnoj vezi, kao i da će se osvetiti prijateljima koji su znali da Stanojlovićeva ima nešto sa Mateom Car, a to su joj prećutali.

- Ti si bre jedan di*do klasični. Anita je odlepila za njim, ovaj lik je težak ljigavac. Krivo mi je što nisam muško, ali nisam pi*ka. To mora da zna, daću dokaze za sve ono što si znao i javljao i pričao. Moraš da znaš da su mi se tvoji drugari i javljaji i rekli da ne veruju da je zaljubljen u Anitu - rekla je Matora, pa dodala:

- Ljudi koji su znali za Mateu, koji su mi radili o glavi i koji su mi pisali. Svi će mi platiti, ja vam se kunem. Kao borim se za mesta - dodala je Tomićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

03.05.2024 13:53

Matora okani se više devojke. Taj papir kojim mašeš ne važi u Srbiji. Hajde pokaži se i preotmi Bojani Anđelu i pokaži se da si bolja lezbača od Bojane.