SKANDALOZNO! Miona Jovanović pokazala VOAJERSKE SPOSOBNOSTI, Maja otkrila da je prisluškivala akciju sa Stanislavom, Ša pozeleneo od muke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović totalno raskrinkana!

SKANDALOZNO! Miona Jovanović pokazala VOAJERSKE SPOSOBNOSTI, Maja otkrila da je prisluškivala akciju sa Stanislavom, Ša pozeleneo od muke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" došlo je do potpunog haosa, kada je starleta Maja Marinković otkrila da je Miona Jovanović prisluškivala razgovore sa Stanislavom Krofakom u krevetu. 

Marko Đedović je ustao za crnim stolom kada je saznao, šokiran, potvrdio je Mionino prisluškivanje Stanislava i Maja, zbog čega su starleta i pevačica ušle u žestok sukob uživo u emisiji. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

- Stanislav i ja smo ležali u krevetu i pričali smo nešto i delovalo je da je Miona spavala ali je delovalo kao da se okrenula sa pogledom u ogledalo, htela je da bude slučajno ali je delovalo namenski. Ne pričam da je ko zna šta uradila ali jeste to bilo, ona je čula naš razgovor - rekla je Maja.

- Ti si rekla da si u jednom trenutku čula šta pričaju i da si se podigla - rekao je Đedović

- Možda sam se samo pomerila levo desno, nisam mogla da spavam ali da sam ih slušala i gledala u ogledalo. Ne znam čemu potreba da pričam o tome, treba da uđe u priču sa dečkom a ne da gleda mene - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Ja to nisam primetio tako da ne znam ništa o tome - rekao je Stanislav.

- Šta je toliko strašno i da se okrenula, ne razumem. Nije uopšte loša namera, ona sad želi svađu sa mnom - rekla je Maja.

Njih dve su nastavile da se svađaju, dok je Nenad Aleksić Ša pokušavao da okrivi Mionu Jovanović. 

- Nije rekao Marko! Marko je rekao da si se rotirala, a ne da si gledala, a Maja kaže da si gledala! Ona je to rekla, da li je čuješ? - ponavljao je Ša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mića

08.04.2024 09:54

Koja sprdnja od života,ovaj hrvat ušao da ih sve zajebava,perfidan.i osvetoljubiv,Majakita glupača,nasela na priču,Miona pokajnica,Ša načisto zvekno,veliki cirkus,svi će izvući deblji kraj osim hrvata😋😋😋