MAJA RAZVALILA ANELI: Urnisala je kao nikad, Janjuš od muke ZANEMEO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sukob trese Elitu!

MAJA RAZVALILA ANELI: Urnisala je kao nikad, Janjuš od muke ZANEMEO!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u "Eliti" tokom glasanja izbio žestok sukob između Maje Marinković i Aneli Ahmić, dok se birala najzaljubljenija osoba u Belo kući. Maja je svoj glas dala bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu i tom prilikom urnisala Aneli, zbog čega je došlo do nove svađe. Maja se u jednom trenutku uneli Aneli i bratalno je izvređala. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

- E ovako, ja neću ići linijom manjeg otpora. Smatram da je Janjuš najzaljubljenija osoba u kući, mislim da ima iskrene emocije prema bujanovačkoj prodavačici ljubavi. Nemam nameru da vređam i provociram prva, ali s obzirom da sam ja danas otišla u rehabilitaciju - rekla je Maja, a onda je Aneli prekinula:

- Ona prilazi mom dečku, da bi mu prišla - rekla je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić svađa

- Evo, imam jedan poklon za tebe. Ovo je penis, muški polni organ, veštački. S obzirom da pokušava da napravi geja od bivšeg muža, bez osećaja je i bez empatije prema svom dečku kom se desilo to što se desilo pre dva meseca. Svestan je on da je ona jedan obični ološ i koji propagira najgore moguće stvari kao jedna majka... Janjuš je najzaljubljenija osoba jer čovek podnosi teret da mu je devojka, ona je prošla mečki kroz du*e, ona je prodavačica ljubavi, orgija sa svojom sestrom, ona ovog čoveka koristi za rijaliti jer je verbalno presmešna...Mislim da ćeš da shvatiš sa kakvom ku**etinom imaš posla, glupa si kao noć. Jeste da si ku**inski namazana. Druga osoba je Ša, mislim da je iskren, nikada nisam sumnjala u tvoje emocije, braniš svoj odnos na način na koji misliš da treba. Treća osoba je Terza, ima iskrene emocije kada je odnos sa Milicom u pitanju, imaju ih oboje - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Melanija

09.03.2024 17:23

A ja se čudom čudim kako Maja ovako dugo apstinira evo čime je utolula seksualnu glad.

Igor R.

09.03.2024 18:31

Maja je psihička ruševina to bi trebalo da se shvati ozbiljno. Ja najlepša ja naj naj naj a ljubomorna na svaku. Otvoreno se nabacuje Nanjuši da je jadno slušati je. Patološki ljubomorna na Aneli kao na Alex prošle god. Nesrećna devojka koja je od sebe napravila osobu za izbegavanje, uzalud krpice šminka i plastika, ljudi je izbegavaju eventualno koriste za sex i neki poen glasača. Užasna osoba, histerična pakosna ljubomorna zavidna mizerna i očajna. Fuj.

Bata Laki

09.03.2024 19:40

@Igor R. - A ti si Majin bolesni hejter, sve je netačno hejteru što si napisao.

Au

09.03.2024 20:03

Opsednuta sa Aneli jer ne može da podnese da je Janjus otvoreno naziva devojkom a nju nije nikada ni jedan, ovoliko besnila na ženu koja joj ništa nije uradila u životu ni njoj ni onoj Bakici u roze helankama je bolest. Maja nema drugu temu osim Aneli ona se kao našla da Janjusu otvara oči sa kim je on. Obolela od ljubomore nema kočnice još kada se Alex porodi pa ona će da crkne. Košarka belopotocka.