ALEKS NAJAVILA POMIRENJE SA CAREM: Trudna pobednica "Zadruge" ponovo spremna da SVE OPROSTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj preokret niko nije očekivao!

ALEKS NAJAVILA POMIRENJE SA CAREM: Trudna pobednica "Zadruge" ponovo spremna da SVE OPROSTI!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Već godinama, odnos između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara intrigira javnost, posebno zbog njihovog učešća u najgledanijem rijalitiju "Zadruga". Njihova ljubavna priča je prolazila kroz različite faze, obeležene raskidima i pomirenjima, a vrhunac je bio kada su se verili nakon šeste sezone ovog rijalitija. Međutim, nakon završetka "Zadruge 6", javnost je saznala da je Aleksandra trudna i da očekuje devojčicu.

Nakon što su se verili pred milionskim auditorijumom, obožavaoci su s nestrpljenjem iščekivali vesti o planovima za venčanje. Međutim, saznali smo da je Aleksandra otkrila da nosi Filipovo dete, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksnadra Nikolić

Oni su nakon vesti o trudnići imali jako turbulentan period, tokom kojeg su više puta raskidali i mirili se. Pobednica "Zadruge 6" se sad oglasila i javno priznala da je sa Carem u odličnim odnosima, pa svojim fanovima ulila nadu da i dalje postoji mogućnost da njih dvoje budu zajedno. 

- U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema - istakla je Aleksandra, pa otkrila da li ima mogućnost da njih dvoje svojoj ljubavi daju još jednu šansu. 

Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja - poručila je ona za Pink.rs, zbog čega su njeni fanovi poverovali da je spremna da Filipu pruži novu šansu i da još uvek postoji nada da se popularan rijaliti par pomiri.  

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Aleksnadra Nikolić Instagram

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading