PROCURILA ALENOVA FOTKA SA SUPRUGOM: Ovo je famozni muškarac o kom bruji region - Aneli RASKRINKANA, ovo je ISTINA o čuvenom automobilu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi rijalitija "Elita" priložili dokaze protiv učesnice Aneli Ahmić, ponovo uhvaćena u laži!

PROCURILA ALENOVA FOTKA SA SUPRUGOM: Ovo je famozni muškarac o kom bruji region - Aneli RASKRINKANA, ovo je ISTINA o čuvenom automobilu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danas se digla velika prašina kad se na društvenoj mreži Instagram pojavila fotografija Aneli Ahmić i misterioznim muškarcem, za kog su mnogi pomislili da je izvesni Alen, koji se u proteklom periodu često pominje u "Eliti". Podsetimo, Anelina majka je ušla u "Elitu" za Novu godinu, a Ahmićeva ju je upitala da li je Alen čeka, kao i da li se razveo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u Šiša baru

Ispostavilo se da je misteriozni muškarac Anelin rođak, a sada se pojavila nova fotka. Admini jedne grupe koja se bavi dešavanjima u "Eliti" tvrde da je ovo Alen, kao i da se pored njega nalazi njegova supruga.

- Alenko provaljeni. Jeste šturnuo sve slike, obrisao, profil zatvorio! Čudni neki rođaci, šalje budnu, čestitku, a neće da opere "njozi" (Aneli), lepo da se oglasi... Plavuša mu je inače žena... Tako da ćemo je poštedeti ove bruke! - glasi objava na Instagram stranici.

Republika

Foto: Instagram.com/samoposmatramo1

Fanovi tvrde da je ovo famozni Alen

Aneli se raspitivala i za automobil koji Alen navodno čuva. Što se automobila tiče, admini pomenute stranice su objavili i navodni original ugovora a austrijskom bankom, a koji je vezan sa Asminom Durdžićem.

- Kako je porodica Ahmić u par dana iznela više besmislenih verzija, evo vam odgovor na poslednju izjavljenu glupost od majke Jasmine. Ovo je original ugovora sa austrijskom bankom i ugovor je vezan sa Asmino kao vlasnikom firme. Dakle, nije kupljen od poznanika i nikome se ne duguje novac, kako je dotična izjavila. Vlasnik auta je i dalje banka, Asmin je auto prijavio kao otuđen i za autom traga policija! - stoji u narednoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com/samoposmatramo1

Navodni original ugovora za automobil

Pretgodno se oglasila Anelina majka, koja je izazvala haos svojom izjavom.

- Alen je naš porodični prijatelj i šifra za automobil, ja sam ga prva pomenula jer sam morala da joj kažem to. Znam da mnoge zanima o čemu se radi. Automobil koji je bio kod Alena nakon Anelinog ulaska, a cela suština je ta da su Asmin i Aneli kupili auto za koji je samo Aneli dala novac, a Asmin nije dao ostatak para prethodnim vlasnicima za isti, pa smo ga sklonili. Auto jeste jedno vreme bio kod naših porodičnih prijatelja, ali sam ga ja ponovo prebacila na drugu lokaciju - rekla je Anelina majka za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading