OBELODANJEN "CENOVNIK" STANIJE DOBROJEVIĆ: Anelina porodica iznela šok-informacije, pa otkrila kakve snimke starleta poseduje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Aneli Ahmić je javno ocrnila Staniju Dobrojević, pa otkrila koliko naplaćuje svoje eksplicitne snimke.

OBELODANJEN "CENOVNIK" STANIJE DOBROJEVIĆ: Anelina porodica iznela šok-informacije, pa otkrila kakve snimke starleta poseduje!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sukob između Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić ponovo je aktuelizovan nedavnom Stanijinom posetom Beloj kući. Međutim, ovaj put, u priču se uključila i Anelina sestra Sita, koja je javno prozvala Staniju otkrivajući nove detalje o njenom poslovanju i ponašanju.

Sita je izrazila svoje negodovanje zbog Stanijinog sukoba sa Anelom, ističući da je veoma razočarana što se situacija ponovo zaoštrila. Njene reči su izazvale pažnju javnosti, posebno kada je otkrila detalje o Stanijinim poslovnim aktivnostima.

Jedna od zanimljivih tačaka iz Sitinog obraćanja bila je njena konstatacija o Stanijinim poslovnim aktivnostima. Sita je istakla da je veoma važno razumeti pravu vrednost Stanijinih ulaganja i radova, posebno naglašavajući njen online sadržaj koji se može videti na njenim sajtovima i Jutjub kanalu.

Republika

Foto: youtube.com/In Production Official

Sita Ahmić

 

- Svi znamo koliko ona vredi, imamo priliku da vidimo na njenim sajtovima i svim njenim radovima na Jutjubu - neki 15 dolara, a neke možeš da gledaš i za džabe. Toliko o visokobudžetnoj dami - rekla je kratko sestra rijaliti učesnice i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 

- Kada bude imala legalan posao, radila i odgajala decu, plaćala iz svog novčanika i vozila svoj auto, brinula se za nekoga, kada je ne budu ganjali zelenaši, kada prestane otimati od druge dece, kad prestane da nagovara druge osobe da stresiraju žene u visokoj trudnoći, možda joj sledeći put odgovorim i opet je stavim na svoje mesto, jeftina vašar baba devojka - poručila je Sita za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.01.2024 16:32

Ćuti , budalo. Obe orjatkinje.Bar o vama dvema sve znamo... Niste Stanuju ni do kolena; kako te nije sramota, da urličeš : imam decu, imam decu ..." Pa valjda još neko IM DECU - hoćeš da ih neko izdržava... E, pa moraćete same, zasučite rukave... Ne znam što vas NEĆE - ni : Alibaba... Pitajte Đedovića, možda hoće da oženi jednu od vas..., Baš ste Rugove, plastične Rugove - nisam videla nekog ružnijeg od Aneli-, sa "šorlavim" ustima, i majmuni lepše izgledaju !

Nadica

04.01.2024 19:35

Ne lupetaj, ološu jedan. Čiju decu ti čuvaš - vanbračnu decu tvoju i tvoje sestre sa kriminalnim dosijeom, dok ti brat čami u zatvoru!!! Asmin je možda sa Stanijom, ali se spasao tebe i tvoje familije, a ko zna i čija je Nora, s obziromna to da je začeta u klupskom toaletu posle prvog susreta!!! Stanija je za vas institucijas, sama zarađuje i ima više škole nego cela tvoja familija zajedno!

Viktorija

04.01.2024 22:15

Stidim se sto sam zena kada pročitam ovakve zle komentare! Jebali vas i Alibaba i Stanija. Aneli do pobede a vi ne mozete da joj pljunete ni pod prozor, Dubrovnik je daleko. I sigurna sam da iza ovih nepismenih komentara stoji starleta u penziji. Moze da mrzi Aneli jer je Standza-trandza za nju nulaaa

Petra

04.01.2024 23:50

@Viktorija - Isti se prepoznaju, daleko vam lepa kuća....njoj i tebi,, budaletino.