TARIN VERENIK ĆE DISKVALIFIKOVATI ŠA! Danilo "nagazio" repera, pa udario u najbolniju tačku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Raičević nastavlja da urniše Nenada Aleksića Ša.

TARIN VERENIK ĆE DISKVALIFIKOVATI ŠA! Danilo "nagazio" repera, pa udario u najbolniju tačku!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/D. KADIĆ, ST/Vladimir Lukić

Danilo Raičević i Nenad Aleksić Ša

Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša poprilično je turbulentna, a njihov odnos neretko komentariše i njegova bivša izabranica, Tara Simov, ali i Tarin verenik, Danilo Raičević, što posebno privlači pažnju publike rijalitija.

- Al' je stari Šaki pukao. Dobio nogu od svih riba ikada s kojim je bio i poručuje im da ga "prebole". Hahahahahahahahaha - napisao je pre neki dan Danilo kratko i jasno, uz emotikone klovnca, kojim je po svemu sudeći hteo da opiše Ša.

Tokom sinoćnje Elitovizije, Dejan Dragojević, koji je bio član žirija, iskoristio je priliku da potkači Ša zbog ponašanja, nakon čega je usledila žestoka svađa:

Republika

Foto: Pink

Nenad Aleksić Ša i Dejan Dragojević

 

- Ša, ti si stvarno okej, ali imaš toliko godina i svaki tvoj ljubavni izbor je mlađi dvadeset godina od tebe. Miona je u ''Zadrzuzi 3'' bila u senci Mime iz Pukovca. Ove godine si ostavila verenika, ušla u rijaliti. Znam da si sujetan, ne možeš da podneseš neke stvari koje su istina. Pisao si Tari dok si bio sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Oženiš se posle tri nedelje veze, juriš klinke koje su mlađe dvadeset godina. Ti si jogurt na Suncu - rekao je Dejan.

Kako se tokom svađe spominjala i Tara Simov, Nenadova bivša izabranica, ponovo je morao da se umeša Danilo, pa je javno prokomentarisao njihovu raspravu:

- Brat Dejan. Objasnio nedoraslom, sujetnom, iskompleksiranom, neuspešnom "reperu" sa "Petar Pan" sindromom njegove teskobe, pošto ih nije svestan - napisao je Danilo putem Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading