DEJAN U PROGRAMU UŽIVO PROZVAO CARA: Zadao novi udarac, čeka se ODGOVOR iz Crikvenice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojević potkačio večitog rivala!

DEJAN U PROGRAMU UŽIVO PROZVAO CARA: Zadao novi udarac, čeka se ODGOVOR iz Crikvenice!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

Sinoć je na televiziji Pink odežana još jedna "Elitovizija", u kojoj su stručni žiri činili Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević. Pobednik pete sezone "Zadruge" nikog nije štedeo, a posebnu pažnju privukao je njegov verbalni sukob sa Anđelom Rankovićem

Tokom njihove rasprave veliku pažnju privukla je rečenica u kojoj je Dejan potkačio Filipa Cara. Jasno je da Dejan nikad ne bude ravnodušan kad je reč o Filipu, pogotovo što je zbog njega pukao brak sa Dalilom Dragojević, a nakon toga i veza sa Aleksandrom Nikolić

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević

Iako Aleks i Car po svemu sudeći trenutno nisu zajedno, Dejan je morao da pecne Anđela, tako što će Cara provući kroz jednu rečenicu. 

-  Otišla si kod mog polu zeta, imam celog, ali igra Plejstejšn, ne može da gleda - rekao je Dejan sinoć Aniti. 

Međutim, to nije sve, Dejan je sinoć pohvalio Maju i skrenuo joj pažnju na grešku koju je napravila, zbog čega se to takođe tumači kao još jedan udara na Cara. 

- Predstaviš sebe novom, ali dolaziš da zastupaš Stanijine stavove za koje znaš da nisu ispravni, sa kojom si se čula preko PR-a koja ti nije ni rođendan čestitala. Nije mi normalno da ti koja imaš stav i sve da mlatiš praznom slamom. Mogla si da čuješ svačiju priču posebno, a onda kao Stanija nije znala. To je nemoguće, ima marketing u malom prstu - rekao je Dejan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Nakon ovoga mnogi čekaju da se Car oglasi i odgovori svom rivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading