JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so na ranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ni ne sluti šta mu se radi iza leđa dok prolazi kroz najteže dane u životu!

JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so na ranu!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu. 

Otkako on nije deo "Elite" mnogi komentarišu ponašanje Aneli Ahmić, za koju su počeli da sumnjaju stanari imanja u Šimanovcima da je bivšeg košarkaša koristila samo kako bi bila popularna i vodeća priča u rijalitiju.

Marko Đedović nakon sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" komentarisao je ponašanje Aneli i otkrio da mu je u jednom trenutku priznala da se od njega ohladila, nakon čega više nije verovao u njena osećanja. Marko je Matoroj izneo šok detalje koje je sklopio, pa rekao kako bi voleo da uđe Marko Marković, jer misli da bi Aneli bacila oko na njega jer sumnja da joj se dopao i Anđelo Ranković

- Došla je i rekla: "Ne mogu više sa Janjušem, situacije su me ohladile", a Milena i ja se pogledamo i ne verujemo šta ona priča. Ja ne znam šta onda radi, meni je to klasično igranje rijalitija. Ja bih sad na celu priču roknuo Marka Markovića i to ne mislim na Anitu, nego na Aneli. Ona je klimava i mogu da joj se svide ti lepuškasti - govorio je Marko Đedović sinoć u hotelu "Zadruga". 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović
Još uvek nije poznato da li će i kad Janjuš da se vrati u Elitu, ali mnogi komentarišu da će mu trenutno stanje dodatno otežati ako se ispostavi da je Marko u pravu i da je Aneli igrala rijaliti sa njim zbog popularnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Prodaja

28.12.2023 11:50

Evo uloge Marka Đedovića, konačno je onaj isti lik iz prethodnih sezona. Podržava, nagovara, hvali, nagrađuje ( lažnim prijateljstvom i budžetom ), brani, napada ..., a onda sledi kritika, povlačenje podrške i " nož u leđa". Sad smišlja nove poteze i davat će nove savete a to mu i jeste uloga u rijalitiju. Izdao je Đedović i mnoge za koje je tvrdio da su mu dragi, bliski ili prijatellji, prodao ih je za naslov na nekom portalu, poslao im fotografe da ih kradom uslika a sve to bilo "važno" samo jedan dan. Seksualna pomagala za koje je Matora slagala da su Anđelovi nisu se nikome učinili nečim zanimljivim i važnim a Đedović i Matora su se pokazali kao jako loši ljudi koji zarad ničega prodali prijatelja i poverenje. To mogu uraditi samo mnogo loši karakteri a sada se čude šta im Anđelo "puca" istinu u lice. Matora se koprca kao "luda kokoš" , Đedović nesme ništa da protureči Anđelu i Sniti jer se plaši da bi u sukobu sa njima i on mogao čuti neprijatne stvari o sebi a koje su ovo dvoje mogli čuti od Matore koja ne ume da čuva tajne. Kuma, Matora, Đedović..., svi prodali prijatelja.., isti karakter, zato se i druže i , prljavim pričama prija i prljavi vešeraj. Janjuš je prekinuo sa Aneli par dana pre nego je napustio rijaliti pa nen znam šta ona čeka da će se promeniti njegovim povratkom. Nekako mi deluje da Đedović zna i više nego šta kaže i zato već traži novog partnera za Aneli i ulazak Marka Markovića koji voli samo starije "tete".

Disney

28.12.2023 13:13

Aneli je kao Baltazar ptica,pojede sve sto se nadje pred njom .Ona u 5 minuta pojede ogromnu kesu kokica,cipsa,smokija,muslija ,dere krofne,kolace ,sve od nervoze.Zena tesko prezivljava rijaliti stresove, njen inzulin divlja u tijelu .Janjus i Aneli nisu nikako par.Treba se pomiriti sa Jasminom s njim je bila u top formi

djedovićka

28.12.2023 22:30

ne mpže preboleti Frana pa skreće temu na druge.