FOLIRALA SI BRAK I LJUBAV: Anđelo saterao Anitu u ćošak, morala da prizna sve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva otkrila istinu o svom odnosu sa Matorom!

FOLIRALA SI BRAK I LJUBAV: Anđelo saterao Anitu u ćošak, morala da prizna sve!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović, poznata učesnica rijaliti programa, tokom sastanka u Beloj kući je sela pored Anđela Rankovića i odlučila da javno demantuje glasine o navodnom foliranju braka sa Jovanom Tomić Matorom

Stanojlovićeva je istakla da želi da javnost shvati da nije bila u lažnom braku sa Tomićevom, te je naglasila da je sve bilo iskreno. Anita je rešila da stane na put tračevima i nagađanjima.

Anđelo je prvop posavetovao Anitu da se obuče kako se ne bi razbolela, a onda je ona poručila da bi volela da je on neguje ako dođe do toga. 

Dobro, ti ćeš da me lečiš... Možda samo foliram - rekla je Anita.

Možda, vidiš da kaže da si folirala brak i ljubav - dodao je Ranković, nakon čega je usledilo njeno priznanje o odnosu koji je imala sa Tomićevom. 

- Ne može to da se folira, ja sam godinu i nešto dana radila s anjom neke stvari koje nisam ni sa muškarcem - govorila je Stanojlovićeva Anđelu. 

Inače, situacija sa Anđelom će zasigurno imati uticaja na Tomićevu, Anitinu još uvek zakonitu suprugu. Kako će ona reagovati kada sazna šta se dogodilo iza njenih leđa, ostaje da ispratimo, ali njena emotivna reakcija na ovu situaciju može biti nepredvidiva, a posledice ovog događaja mogu biti dalekosežne. Matora je do sad burnu reagovala na svako pominjanje njenog imena od strane Anite i Anđela, pa joj se ni ovaj razgovor sigurno ne bi dopao i reakcija bi bila burna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading