ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR ANELI I JANJUŠA: Pokušali da se sakriju od kamera, pa napravili DOGOVOR, zbog rijalitija prave BEBU?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su napravili dogovor o zajedničkom detetu u Eliti.

ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR ANELI I JANJUŠA: Pokušali da se sakriju od kamera, pa napravili DOGOVOR, zbog rijalitija prave BEBU?!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić trenutno uživaju u ljubavnoj idili, međutim, kamere su ih uhvatile, dok su pričali o zajedničkoj budućnosti i planovima. Aneli je rekla Janjušu da bi volela da ostane u drugom stanju, a on je šapnuo da to nikako ne sme da se desi:

- Zamisli da ostanem trudna, bilo bi čudno da se to ovde sazna, ali zamisli da imamo malu bebu, baš bih to volela - rekla je Aneli Janjušu.

- To ne sme nikako da se desi ovde, ja pazim i vodim računa, da li si ti normalna? Pa, mene ćerka gleda - odbrusio joj je Janjuš, kako prenosi Star.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Njih dvoje su nastavili da pričaju o budućnosti, a Aneli mu je rekla da je sigurna kako će zajedno ostati do kraja života. Nakon toga, Aneli je porazgovarala sa Markom Đedovićem, pa mu rekla isto:

- Beba može samo da nas dodatno zbliži, ja volim decu, a on je super otac, vidim kako priča o svojoj ćerki, kako je voli. Rekla sam mu da želim bebu sa njim, ne pita se on tu mnogo - govorila je Aneli Đedoviću.

- On je i Maji napravio dete, pa je poslao na abortus, ne možeš na silu da ostaneš trudna i da ga nameštaš - upozorio ju je Đedović.

Republika

Foto: printscreen

Aneli Ahmić i Marko Đedović

 

Anelina prijateljica, Sabina, kaže za Star da nije iznenađena Anelinom odlukom da Janjušu rodi dete i da je ne bi čudilo da ga hvata na dete. Ona priznaje da je to Anelina taktika, ali da se mora zapitati treba li joj sada to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading