ULAZIM U ELITU, HOĆU DA PLJUNEM ŠA U LICE: Vanja najavila obračun, poznat DATUM suočavanja! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova zakonita supruga iznela sav prljav veš!

 

 

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Njegova još uvek zakonita supruga Vanja Ignjatović, tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" je upalila live na aplikaciji TikTok kako bi odgovorila na sve što reper iznosi o njoj u programu uživo. Ona je bila besna kao ris, pa je najavila haos na suđenju koje imaju zakazano u februaru, ali i priznala da ima potrebu da uđe u "Elitu" da ga ubije. 

- Ja imam potrebu da ga ubijem, ja ću postati psihopata, to je to. Jedva čekam da ga vidim, spremam šlajmaricu. Kunem vam se, spremam šlajmaricu. Ja ću to i da snimim, sa zadovoljstvom. To će da bude glavna senzacija. Ja ću da uđem u "Zadrugu" na jedan dan sve da ih podavim, pa ću da izađem i da idem u zatvor. Ajde da vam kažem, Nenad nije dobro finansijski, jer ga je prva žena opelješila, a trebala je i kosu sa glave da mu uzme. Stan je trebao da se vodi na mene da bi mu se vratio PDV. On ništa ne radi, nije hteo da radi, niti da piše pesme, a ja sam ga terala. Trebali smo da odemo kod notara, da kad stan bude na mene da ja potpišem da stan bude na njegovo ime. Meni njegov stan ne treba, ja imam svoju kuću. Pitajte ga kakav je finansijski i zašto je trebalo da stan bude na moje ime. Verovatno ne bismo imali od čega da odgajamo dete, ustvari imali bismo od mojih. Ja zarađujem od TikToka i ne stidim se od toga - govorila je Vanja, pa dodala da zbog svega što Marko Đedović iznosi o njoj želi da ga tuži. 

- Moraju da se prave da mu veruju jer su mu kao drugari, pa me blate. Ima da tužim Đedovića, super - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

12.12.2023 12:19

Bravo Vanja. Nedaj na sebe. Da te blate"ljudi" kao što su Đedović, Ša, i ostala bagra, koji iznose njegove priče.