SKANDALOZAN RASKID UŽIVO NA PINKU: Učesnica Elite dobila poruku iz spoljnog sveta, pa saznala da ju je dečko ostavio - usledio ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović

SKANDALOZAN RASKID UŽIVO NA PINKU: Učesnica Elite dobila poruku iz spoljnog sveta, pa saznala da ju je dečko ostavio - usledio ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, te ga je ovonedeljni vođa Marko Đedović pročitao cimerima.

- Draga Elito, danas je Aranđelovdan, Veliki šef čestita svima koji slave ovu slavu, a specijalno Miljani, Mioni i Nikoli Bukiliću. Slava će se proslaviti u Dubiozi, tako da možete odmah krenuti na tamo - glasilo je pismo Velikog šefa.

Ukućani su se odmah uputili ka Dubiozi, a Miona Jovanović je krenula da čita čestitke, pa saopštila Lepom Mići da ju je porodica pozdravila, ali od njenog dečka nije bilo ni traga, ni glasa, što je razočaralo Mionu, koja je bila vidno neraspoložena.

Rekla je da neće pročitati sve čestitke, a nikom nije jasno zašto se njen dečko nije oglasio ovim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lelija

21.11.2023 20:24

Ti Mitrovici su gori od najgorih narko bosova Juzne Amerike. Zveri koje omalovazavaju sve normalne ljude u Srbiji, pa se cak usudjuju da jednog Sveca spominju u tom leglu bluda i kriminala. Dokle? Koga potplacuju za to sto kvare decu i navode ih na krivi put?