MATORA NE ZNA KAKO ĆE BEZ ANITINOG SINA: Doživela emotivni slom, Stanojlovićeva ponovo doliva so na živu ranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva pred svima priznala da se kaje zbog neverstva i da i dalje voli Jovanu!

MATORA NE ZNA KAKO ĆE BEZ ANITINOG SINA: Doživela emotivni slom, Stanojlovićeva ponovo doliva so na živu ranu!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora u sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" slomila se kad je govorila o svom odnosu sa sinom Anite Stanojlović, Aleksejem. Ona je priznala da ga je zavolela kao svoje dete i da je dodatno slama srce što je sa Anitom planirala i maštala da ima porodicu. 

- Ona je mene vezala za svoje dete, skroz na skorz. Ja sam zavolela Alekseja, ja ne bih mogla da ne priđem detetu kada ga vidim. Nikada ne bih rekla da meni može nešto ovako da se desi. Možda i postoje prave ljubavi, ali eto - govorila je Matora, a onda se ubacila Anite:

- Meni je najteže to što razmišljam o deci sa Matorom, to što je Alekseja prihvatila kao svoje dete - priznala je Stanojlovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

Žana Đorđević je uvrena da sve što se dešava deo plana koji je Anita osmislila, a posebno joj je zamerila što je Matoru huškala da vređa svoje prijatelje, dok je bila svesna da je kriva i da nije laž sve što se priča o njoj. 

- To si naterala Matoru da vređa svoje prijatelje. Anita za mene je ovo deo plana, upetljana je Matea i njena majka. Ovo je igranje sa tuđim životima - pričala je Žana. 

- Ja sebe krivom što sam se ovako ponela, verovala sam samo njoj. Meni se svideo taj porodičnmi život, pa sam se sa njom borila da dobije starateljstvo - poručila je Matora. 

- Ja se kajem, izvinjavam joj se... Stvarno je volim - dodala je Anita. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading