MILJANA NA KOLENIMA PREKLINJE ZOLU DA BUDU INTIMNI: Kulićeva promenila ploču, hoće da bude u ljubavi sa njim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok odluka, posle sinoćnog haosa odlučila da zakopa ratne sekire!

MILJANA NA KOLENIMA PREKLINJE ZOLU DA BUDU INTIMNI: Kulićeva promenila ploču, hoće da bude u ljubavi sa njim!

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imaju jako turbulentan odnos, koji osciluje od ljubavi do mrženje. Njih dvoje su sinoć nakon žurke brutalno zaratili, jedno drugom pobacali stvari, a haos je trajao do jutarnjih časova. Međutim, već danas su se stišale strasti, pa su seli da porazgovaraju. 

Miljana je odlučila da otvori svoju dušu i bivšem dečko prizna da prema njemu i dalje ima emocije, zbog kojih želi da ga zagrli. 

- Ti mene kad guraš od sebe meni se plače. Ja nisam manijak, samo želim da te zagrlim da osetim neku emociju - rekla je Miljana iskreno.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana i Zola Elita

- Sa ovakvom prisnošću nismo dobri jedno za drugo, ovo nije grljenje ovo je već viši nivo. Ne želim da me staviš u situaciju da me izazoveš da te povedem na Rajsko ostrvo, ali uvek računaj na najgoru soluciju, još uvek je rano za sve to. Ne želim ništa da radim na silu. i bi sada odma otišla na Rajsko ostrvo kad bi ti to predložio, ti si luda za mnom, ja znam to. Vidim ti suze u očima, ne možeš da sakriješ to što osećaš - pričao je Čolić. 

- U mom očima si ti kao gej, uopšte me ne privlačiš, ni ne pomišljam da bi se nešto moglo desiti sa tobom. Dozvoli mi samo da te zagrlim. Ipak smo prošli svašta zajedno valjda sam bar to zaslužila. Ja tebe uopšte ne volim, ti i dalje to mišliš. Samo želim da te zagrlim navikla sam na to od ranije -  pravdala se Kulićeva, a Zola je uveren da je ovo još jedna od njenih igrica kako bi dobila šta hoće i ponovo uplovila u vezu sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading