MILJANA NE SME DA KROČI U PORODIČNU KUĆU: Slomila se u programu uživo, kroz GORKE SUZE priznala sve što su joj Marija i Siniša govorili!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva otkrila kakve posledice je na nju ostavio raskid sa Bebicom.

MILJANA NE SME DA KROČI U PORODIČNU KUĆU: Slomila se u programu uživo, kroz GORKE SUZE priznala sve što su joj Marija i Siniša govorili!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu, koji je morao da objasni da li je više gotivio Mariju ili Miljanu Kulić i sa kojom od njih dve se zapravo rastao. 

- Kad si napustio Kuliće, da li si se rastao sa Miljanom ili sa Marijom? Koga si više gotivio? -glasiloje pitanje gledaoca. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana, Marija i Bebica Elita

- Sa Miljanom, a Mariju sam poštovao kao njenu majku koja nas je jedina ovde podržavala...47 puta najmanje sam odgovorio na ista pitanja, prema Mariji sam imao poštovanje jer je jedina bila za naš odnos i podržavala nas. Miljana kaže da me Siniša nije voleo, ja kažem da jeste, ali je Marija bila najglasnija - odgovorio je Bebica. 

Nakon njega Miljana je otkrila šta su njen otac i majka zaista mislili o Bebici i kako su gledali na njihov ljubavni odnos, ali i raskid. 

- Moj tata je jednom rekao da je folirant zbog tih nekih dugova kada sam polomila nogu. Rekao mi je da nije imao odnos sa svojim ocem kao sa mojim. Itekako ga je poštovao. Išli su zajedno, provodili su dosta vremena. Nenad trči da mu skuva kafu kada ustanemo, moj otac ga je u međuvremenu zavoleo. Nikada neću zaboraviti kada smo se vraćali sa mora, ispitivala sam tatu dok je Nenad vozio da li me voli, da li misli da se folira, moj tata ga je zaista zavoleo. Kada se sve ono desilo, više je mom tati bilo žao nego mojoj mami. Mom tati je baš bilo teško - govorila je Miljana na ivici suza, pa onda nastavila: 

- Jedino nas je moja majka podržavala, on je u njoj video utehu i spas jer je njemu govorila da sam sa ovim (Zola) radila sve zarad rijalitija, a da njega volim. To se poteglo kada sam u besu jednom rekla Nenadu: "Šta ideš za mojom mamom kao da si zaljubljen u nju, Bože me oprosti" - rekla je Miljana.

Nakon toga Kulićeva više nije mogla da se suzdržava, pa je u suzama priznala da otkako su raskinuli Bebica i ona nije kročila u sobu kojoj su spavali. 

- Otkako je on otišao od naše kuće, ja sam sa Željkom živela u iznajmljenom stanu jer me je to podsećalo na njega, nisam mogla tu da živim. Ja i dalje u sboi u kojoj smo mi spavali ne mogu da uđem i da spavam - govorila je uplakana Miljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading