GRUPA MOMAKA PRETUKLA UROŠA STANIĆA, ZBOG OVOGA JE BIO NA LEKOVIMA: Učesnik Elite preživeo HOROR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Uroša Stanića otkrila je šokantne detalje o njegovom odrastanju i odnosu sa porodicom.

GRUPA MOMAKA PRETUKLA UROŠA STANIĆA, ZBOG OVOGA JE BIO NA LEKOVIMA: Učesnik Elite preživeo HOROR!

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić, jedan od učesnika popularnog rijalitija "Elita", već od samog početka privlači pažnju gledalaca. Njegovo ponašanje je izazvalo različite reakcije, a najviše se ističe njegovo prijateljstvo sa Janjušem. Međutim, njegova prijateljica Sandra Todić otkrila je nešto više o njegovom odnosu sa roditeljima, kao i kako je njegova okolina prihvatila njegovu ličnost.

Prema rečima Sandre, Uroš je imao problema sa roditeljima od malih nogu. Morao je da ide na terapije i pije lekove kako bi se nosio sa njihovim odnosom. Ona je istakla da njegovi roditelji ne podržavaju njegov način života i da je zbog toga imao teškoće tokom odrastanja. Međutim, Sandra smatra da je Uroš možda malo preterao u opisu njihovog odnosa, jer su oni ipak njegovi roditelji i da ih on voli bez obzira na njihovo mišljenje o njegovom životu.

Republika

Foto: TikTok printscreen

 

 

- Uroš je išao na terapije i pio je lekove, zbog odnosa sa roditeljima. Što se tiče posla, nije tačno da je dobio otkaz, već ga je sam dao. Njegovi roditelji ne podržavaju njegovu ličnost, jer je takav kakav je i vodi drugačiji način života - počela je ona i dodala:

- Što se tiče njegovih roditelja, možda je malo i preuveličao, jer je njihov, kakav god da je. Video je podršku u Janjušu, gleda ga kao oca, samo mi se ne dopada kad prelazi granicu, da bi druge zabavljao - istakla je Uroševa drugarica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Maltretirali su ga u školi. Jednom prilikom ga je grupa dečaka od po šestanest, sedamnaest godina pretukla. Ništa im nije uradio, već su to uradili samo zbog toga što voli isti pol - zaključila je njegova prijateljica za Premijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading