RASULO U ELITI: Bojana ušla u crveno i napravila neviđeni haos, Uroš URLA IZ SVEG GLASA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbljna drama u Šimanovcima.

RASULO U ELITI: Bojana ušla u crveno i napravila neviđeni haos, Uroš URLA IZ SVEG GLASA!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici "Elite" danas su dobili zadatak da glasaju za najpravednije takmičare, zbog čega je nastao opšti haos u Beloj kući i izbilo je nekoliko ozbiljnih svađa, a jedna od njih bila je između Uroša Stanića i Bojane Pavlović

Njih dvoje su bez prestanka uralali jedno na drugo i žestoko se prozivali, a onda je situacija eskalirala kad je Bojani pala roletna. 

Naime, ona je polomila tanjir i izletela iz Bele kuće kako bi se daleko od svih svojim cimera iskulirala i smirila. Pavlovićeva je sela na pod diskoteke koja je bila prazna i pokušavala da dođe sebi, dok su njeni cimeri nastavili da glasaju i ispunjavaju zadatak koji su danas dobili do Velikog šefa. 

- Sram te bilo - urlao je Uroš iz petnih žila. 

Ina,e, Bojana iako je nova takmičarka upla je u nekoliko ozbiljnih svađa i stekla je već neprijatelje, a publika ju je upamtila po njenoj tragičnoj priči koju je podelila sa milionima na samom početku rijalitija "Elita". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

30.10.2023 18:59

Bojana je retko odvratna osoba,zla i agresivna !