"OTAC MU JE MONSTRUM" Porodična priča Uroša Stanića LEDI KRV U ŽILAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" šokirani Stanićevom tragičnom pričom!

"OTAC MU JE MONSTRUM" Porodična priča Uroša Stanića LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Voditeljka Maša Mihailović ušla je danas u "Elitu", kako bi se nastavila emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja dobili su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, a bilo je vezano za njihov odnos sa Urošem Stanićem, koji je njihov "rijaliti sin".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

- Jasno vam je da je jedino Uroš prema vama pokazao ljubav i pažnju. Zašto dopuštate da ljudi rasture vaš odnos? - glasilo je pitanje.

- Ne mora da me zapitkuje kada mi nije do priče. On je video da je Janjuš loše pre nekoliko dana, ali je nastavio da priča. Treba da se smiri kad vidi da nam nije do objašnjavanja. Priča sa ljudima s kojima nisam dobra dok gleda u mene - rekla je Aneli.

- Saglasan sam sa Aneli. Jako je dosadan, ali sam ga zavoleo. On je meni pričao jednu priču, koju nisam znao. On ima oca monstruma. Nikada ga nije zagrlio u životu. Zamislite tu psihopatu s kojim je odrastao, kad očevu ljubav nije osetio. Rođen je takav kakav je, ali nije prihvaćen od strane svojih - kazao je Janjuš.

Uroš je pomno pratio šta njih dvoje pričaju i bio izrazito tužan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Uroš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

26.10.2023 23:13

Uroš je smrtno zaljubljen u Janjuša. Plašim se ako ga Janjuš ne kresne da će ga ubiti. Uroš je Matora na kvadrat. Izbacite tog ljigava iz Elite pre nego ubije Janjuša ili unakazi Aneli.