BOJANA PAVLOVIĆ NIJE SVETICA KAKVOM SE PREDSTAVLJA: Devojka u koju je bila ludo zaljbuljena obelodanila njene NAJMRAČNIJE TAJNE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskrinkana učesnica "Elite", isplivali šok detalji iz njene prošlosti.

BOJANA PAVLOVIĆ NIJE SVETICA KAKVOM SE PREDSTAVLJA: Devojka u koju je bila ludo zaljbuljena obelodanila njene NAJMRAČNIJE TAJNE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Pavlović

Bojana Pavlović ganula je sve svojom teškom životnom pričom i prikupila na starz dosta simpatija i podrške. Međutim, kako dani prolaze, Bojana pokazuje svoju agresivniju stranu što mnoge iznenađuje, a za Star je govorila devojka u koju je Bojana navodno bila zaljubljena te joj je napravila ozbiljan pakao od života. 

Maja iz Novog Sada je ispričala da je Bojana jako prgave naravi i da uopšte nije žrtva. Kako ona kaže, zato što je odibla da bude sa njom dobila je batine. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović Elita

- Bojanu očima ne mogu da gledam, ta devojka je zlo, onaje agresivna i pitanje je kad će tamo da nasrne na nekog fizički. Užasno je mračna, ima negativnu energiju, istina da ima tešku životnu priču, ali verujem da onanije žrtva. Ona je bila zaljubljena u mene, ja sam nju prihvatila kao drugaricu, znala sam sve o njoj i kako je rasča, pa sam se i sažalila. Ona se kroz druženje zaljubila i jednom je malo popila i otvorila se, priznala je da me voli, da se zaljubila i da želi sa mnom da bude. Bila sam u šoku, rekla sam joj da zaboravi na to jer ja volim isključivo muškarce. Stegla me je za ruku i govorila da ne mogu da znam šta volim dok ne probam - pričala je Maja iz Novog Sada za Star, pa nastavila:

- Ubeđivala me je da budem sa njom i da ona oseća da ja volim žene. Počela sam da plačem, govorila joj da me ostavi na miru da ne elim više da je vidim. Pojavio se naš drug u stanu kod nje, tu smo biče i ja sam pobegla. Onaje meneproganjala nakon toga, čak me je jednom sačekala ispred zgrade, i tada mi je udarila šamar. Rekla sam joj da ću da je prijavim policiji ako mi se obrati još jednom ili ne daj Bože me opet sačeka negde. Uplašila se i d tada me nije više uznemiravala - zaključila je ona. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading