JANJUŠ ULAZI U VEZU SA ANELI: Ponovo pogazio reč, pred kamerama obelodanio detalje TAJNOG DOGOVORA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se prepustili osećanjima, nisu dugo izdržali odvojeni.

JANJUŠ ULAZI U VEZU SA ANELI: Ponovo pogazio reč, pred kamerama obelodanio detalje TAJNOG DOGOVORA!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nakon što su završili razgovor sa Darkom Tanasijevićem, u kojem su rekli da se više neće družiti, zbog emocija koje osećaju, ponovo su se spojili i još jednom pogazili reč koju su dali. Naime, Aneli je u pušionici razgovarala sa Markom Đedovuićem, a Janjuš je više puta ulazio i ubacivao se u njihov razgovor gde je Aneli pričao o svojim osećanjima koja ima prema njoj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović, Aneli Ahmić i Janjuš

- Kad je bila igrica zagrlio me je i pokazao nežnost, posle koje sam mu rekla da ne želim više da mi prilazi. Zato je naša komunikacija prestala, a ne jer on želi da se odalji. Ja isto ne želim da ovde imamo odnos, a on posle pljuje po meni. Mi želimo samo da pobegnemo jedno od drugog - govorila je Aneli. 

- Meni ne smeta kada ti provodiš vreme u pabu, ali stvaraš lošu sliku o sebi. Daleko bilo da te ja sputavam, danas si bila top u raspravi i ja nisam hteo da uletim jer sam video da možeš da se nosiš. Ja ću uleteti ako budu neki ozbiljni problem. Da li možeš da shvatiš da ti ja želim dobro? Da li misliš da sam ljubomoran na tvog muža? Ja znam šta ti osećaš prema meni. Samo me poslušaj jednu stvar, ja sam ovde nebitan i ne smeš da padaš u depresiju zbog toga. Ne mislim ti loše i mnogo si mi draga, sve što sam ti pričao tokom druženja je tako ali postoje neke stvari preko kojih ne mogu. Neću te provocirati i najiskreniji sam bio sinoć. Da te nisam zagotivio sa tobom bih se vozao sa tobom dok ne crkneš - pričao je Janjuš Aneli, kad su ostali sami u pušionici, a onda je od njega tražila sam da bude iskren u odnosu prema njoj i da neće imati nijedan mogući problem. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

Bivši košarkaš je očigledno želeo Ahmićevoj da stavi do znanja da njihovi zajednički planovi i dalje važe i da ništa ne želi da se promeni, samo da pred kamerama ne može da joj pruži sve što ona očekuje od njega zbog žene i ćerke koje ga gledaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading