MILJANA KULIĆ DIVLJA PO ELITI: Doživela pomračenje, pa napravila HAOS - pljušte UVREDE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjim časovima izbila je žestoka svađa u garderoberu Bele kuće.

MILJANA KULIĆ DIVLJA PO ELITI: Doživela pomračenje, pa napravila HAOS - pljušte UVREDE!

Foto: youtube.com/Pink

Miljana Kulić doživela je pomračenje u utarnjim časovima, pa se žestoko posvađala sa Urošem Stanićem. Oako su njih dvoje bili prijatelji, Miljana  je jako pobesnela na njega i brutalno mu odbrusila jer je u njihovo prijateljstvo upetljao druge ljude. 

Republika

Foto: youtube.com/Pink

Miljana Kulić i Uroš Stanić svađa

- Ja ti kažem da nisam u vinklu. Ne treba mi to da pričaš o Janku, Marku, Petku i Stanku. Kažeš da je Bojana htela da nas razdvoji, kakve su to budalaštine i gluposti? Pričaš o Bojani i meni, pričaš da ona hoće da nas razdvoji, je l' si normalan? - urlala je Miljana Kulić, a Uroš nije znao kako da se odbrani. 

- Mi smo rešili šta smo imali - poručio je Stanić kratko. 

- A malo pre što vičeš ono podmuklo...Sada sam čula za to, svojim ušima, nije mi Bojana - nastavila je Kulićeva, nakn čega joj je Uroš poručio da mu se više ne obraća. 

Uroš je nakon toga shvatio da mu Miljana nikad nije bila pravi i iskren prijatelj, iako je govorila da jeste, nakon čega je ona nastavila da mu prebacuje kako je on nju tokom celog dana pljuvao kod ostalik cimera. 

Republika

Foto: youtube.com/Pink

Miljana Kulić i Uroš Stanić svađa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
HAHAHA

09.10.2023 11:03

Nasla vreca zakrpu - isti su !!!