MENSUR BI BACIO STANIJU U JEZERO! Preokret u "Eliti", takmičari stali na Anelinu stranu, Đedović zapenio: Došla je ovde da se OPERE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" šokirani razgovorom Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, udarili na starletu!

MENSUR BI BACIO STANIJU U JEZERO! Preokret u "Eliti", takmičari stali na Anelinu stranu, Đedović zapenio: Došla je ovde da se OPERE!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Vladimir Lukic, E-stock/Časlav Vukojičić

Odmah nakon suočavanje Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić počela je emisija "Pitanja novinara". Ahmićeva je porazgovarala sa predstavnicima sedme sile o Staniji i Asminu Durdžiću, a potom je reč dobio Marko Đedović, koji je žestoko opleo po Staniji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Meni je iskreno utisak to što je ona došla, a druga stvar, mi je utisak Aneli, ovo je priča za Aneli za pola mozga i tri teletabisa. Stanija došla da se pere zbog medija, a meni nije jasno kako Aneli nije shvatila da je neko ponižava. Ona nju pita: "Odakle ti znaš koliko njen muž troši pare na švalerku?". Ona je došla da vrati tu budalu ovoj budali. A da ne pominjemo tu normalnu porodicu koja zna kada ga je njihov sin stavio u nju, problem je pita, a mama vodi evidenciju kada je je*ao i još priča to Staniji. Njegova majka priča koliko ga je on puta stavio, gospode, a to što govore da su neki ljudi lažni verski verodostojnici, te priče, to nemam komentar... Ovo može da popu*e Lala. Dipsi i Po. I sada dolazi da se opere, a zna koliko para je potrošio po njoj. Još i to da se Stanija nije bavila internetom i nije istražila ko mu je žena i sve to... - rekao je Marko pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

- Njen PR nije mogao da je nađe, ali ne mogu da verujem da joj Aneli nije sasula sve u lice, nego je ova pala na onu polupatriotsku facu iz "Farme" - dodao je Đedović.

Reč je dobio i Mensur Ajdarpašić.

- Mene mori jadna stvar. Stalno se priča o parama, ja ne znam šta bih sve rekao Staniji da sam na Anelinom mestu, ona bi završila u jezeru. Niko nije osporio da je on nju ostavio sa detetom... - rekao je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading