JANJUŠ POTPUNO UNAKAZIO UROŠA! Krkljanac u Eliti, svi se hvataju za glave! (FOTO)

Autor: P. R.

Elita 8 | Farma 8

02.10.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ore se Šimanovci, sve se trese!

JANJUŠ POTPUNO UNAKAZIO UROŠA! Krkljanac u Eliti, svi se hvataju za glave! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tiktoker Uroš Stanić nije bio nikome favorit prilikom ulaska u kuću, međutim, kako vreme odmiče, mladi učesnik "Elite" je stekao mnogo simpatija javnosti zbog svog stava i duhovitih doskočila i ispada, što je bio slučaj i sada.

Naime, Stanić je rešio da malo promeni imidž i "osveži" frizuru, te je zamolio Marka Janjuševića Janjuša da ga ošiša i sredi mu kosu, što je on rado prihvatio. Janjuš je mašinicom Urošu na glavi obrijao oblike koji podsećaju na prozor, a zatim i vrata, zbog čega su se svi ukućani valjali od smeha.

- Ova frizura ti se zove prozor, predobro ti je, majke mi - istakao je Janjušević, dok je Uroš dobio nervni slom kada je video šta mu je cimer uradio.

- Sram te bilo! Sad ću haos da napravim - u jednom momentu je rekao vidno uznemiren Stanić, a Janjuš mu je zatim i "isekao" obrvu, a takmičari "Elite" nisu mogli da prestanu sa smejanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading