OBJAVLJENI RANI RADOVI NIKOLE LAKIĆA: Zamerio se OPASNIM LJUDIMA IZ SENKE, oni sve obelodanili šta je radio da bi dobio GARSONJERU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić se zamerio ozbiljnim ljudima, koji su objavili njegove rane radove.

OBJAVLJENI RANI RADOVI NIKOLE LAKIĆA: Zamerio se OPASNIM LJUDIMA IZ SENKE, oni sve obelodanili šta je radio da bi dobio GARSONJERU!

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić iznenadio je sve kada je prelomio da uđe u rijaliti ,,Elita 7", nakon godina i godina pauze. Supruga Coka Lakić ga je podržala, ali se vrlo retko kada oglašava u javnosti, jer je posvećena porodici. 

Foto: printscreen/RTVPink

Nikola Lakić Elita 7

 

Međutim, izgleda da se Lakić toliko zamerio rijaliti fanovima, da su sada objavili njegove rane radove, koji su sve šokirale. Naime, Lakića su podsetilina njegov period dok je boravio u rijalitiju ,,Parovi". 

- Rani radovi Nikole Lakića. Striptiz nasred stola. Čovek koji je tada imao 30 godina, ženu i dete. Lakiću, za tebe je Bukilić veličina, jer on nije morao da izvodi striptiz da bi imao garsonjeru kao ti - stoji na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici. 

Foto: Instagram.com

Nikola Lakić Instagram

 

Nikola Lakić je bivši srpski fudbaler rođen 11. juna 1983. godine u Beogradu. Nakon završetka svoje fudbalske karijere, Nikola se okrenuo učešću u različitim rijaliti emisijama. Prvi put se pojavio u rijalitiju 2016. godine kao učesnik sedme sezone rijaliti šou programa "Farma". Takođe je bio učesnik rijaliti šou programa “Parovi” u nekoliko sezona. Nikola je poznat po svojoj vezi sa Aleksandrom Tasić Cokom, sa kojom ima sina Lazara. Osim što je bio učesnik, Nikola je i vodio rijaliti šou “Letnji kamp” tokom leta 2018. godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading