MUŽ UČESNICE ELITE SAZNAO ZA NJENU PREVARU, SIN BURNO REAGOVAO: Porodična drama trese Šimanovce, ovako nešto još nikada niste čuli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug učesnice Elite se oglasio povodom njene prevare, prolazi kroz težak period.

MUŽ UČESNICE ELITE SAZNAO ZA NJENU PREVARU, SIN BURNO REAGOVAO: Porodična drama trese Šimanovce, ovako nešto još nikada niste čuli!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Učesnici Elite sinoć su javno govorili o svojim najvećim životnim greškama, a Slađa Lazić Bošković priznala je da prevaru smatra svojom najvećom greškom.

Njen suprug, koji joj je preko iste prešao, otkrio je kakvu su krizu u braku imali i kako je reagovao, kada je saznao da ga je Slađa prevarila. 

Kako je i sama istakla, najviše se kaje jer su njena deca mnogo ispaštala u tom periodu, a njen sin je zbog stresa imao i pečate po glavi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

- Šta je bilo, bilo je! To je meni jako bolna tema, ali već je sve iza nas i nema šta da se doda. Sada nam je lepo i gledamo samo napred - priznao je njen suprug za Pink.rs.

- Iva je mala, nema pojma šta se dešava niti šta se dešavalo. Mama joj trenutno jako nedostaje i stalno pita za nju. Mateja je ranije, te naše svađe jako teško podnosio kao i celu situaciju. On nije bio za to da uđe u Elitu i mnogo mu nedostaje - otkrio je on.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Slađana Lazić Bošković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading