PIJANA KAČAVENDA MOLILA BIVŠEG ZA SAJBER VRELU AKCIJU: Zbog ovog snimka će je se sinovi odreći, Ana Ćurčić sve zakuvala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ima keca u rukavu, ovim snimkom će uništiti Milenu Kačavendu.

PIJANA KAČAVENDA MOLILA BIVŠEG ZA SAJBER VRELU AKCIJU: Zbog ovog snimka će je se sinovi odreći, Ana Ćurčić sve zakuvala!

Foto: Republika.rs, shutterstock, Printskrin/RTV PINK, ATA Images

Milena Kačavenda je očekivala da će Ana Ćurčić iskoristiti sve raspoložive informacije kako bi joj ukaljala obraz, ali nije ni sanjala da će njena nekadašnja prijateljica stupiti u kontakt sa izvesnim Davidom, sa kojim je Milena bila tri meseca u vezi.

Kako prenosi Svet, David je u prepiskama sa Anom tvrdio da je Kačavenda izmislila njegovu smrt i tom pričom obmanula celu naciju. Između ostalog, priznao je Ani da ga je Milena pijana napadala da imaju virtuelni se*s, a Ćurčićeva mu je tražila taj snimak, kako bi ga pustila u javnost.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Milena je više puta naglasila kako nikada sinovima ne bi priredila takvu vrstu neprijatnosti, ali je Ana rešila da to demantuje i posluži joj hladnu osvetu:

- Kada uđe, daću ti neke informacije, da je odmah secneš. Tu noć me je spopala za virtuelni se*s, napadala me je, ma svašta - poručio je David Ani u prepiskama.

- Ma, šalji mi to - rekla mu je ona.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

22.09.2023 09:07

Njanjava je bas dotakla dno…..sedi po celu noc na mrezama,juri i dosadjuje ljudima….provaljena je i svako blacenje drugih ljudi je jos vise zakopava. Time sto ce otkriti nesto o drugim ljudima, apsolutno ne umanjuje sva saznanja o njoj i istinu koja je obelodanjena (a koju je i Zvezdan izneo), vec se jos vise zakopava ! BAS JE JADNA !