STIGLA TUŽBA! Fan grupa pokrenula sudski proces protiv Ane Ćurčić!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka će stvari morati da dokaže na sudu!

STIGLA TUŽBA! Fan grupa pokrenula sudski proces protiv Ane Ćurčić!

Foto: ATA images, Shutterstock

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda je u emisiji "Pitanja gledalaca" otkrila zbog čega je okrenula leđa nekadašnjoj prijateljici Ani Ćurčić, a potom šokirala priznanjem. Naime, kako je Kačavenda otkrila, Anu je tužila prva fan grupa koja je nastala u njeno ime.

- Koji Anin postupak te je iznervirao, pa si pukla? - pročitala je voditeljka Maša Mihailović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

- Kad sam shvatila da me sve laže. To traje sedam godina, da laže, da mulja. Ja za Lakića nikad nisam čula vezano za Anu. Znam ko je iz grada, ali nisam sanjala da ima ikakve veze sa njim. Ajde što su sedeli u kazinu, nego mu je ona završavala neke "kombinacije". Isto bih se ponela da nisam ušla u rijaliti. Između nas je odnos bio mnogo dublji, tu su i deca. Ja sam na Zvezdana išla samo zbog onoga kako je išao na nju. Sad kad vratim film i kad sam sve složila, pitanje je da li je istina sve ono što je pričala. Da li je on njoj zaista namrljio tablete, dok je on vadio te pare od stana... - govorila je Milena, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

- Brat mi je ono priznao da bi pojasnio ko je ona. U principu, tu je laž, prodaja, izdaja, nije me smatrala prijateljem definitivno. Spremila je napad za mene u trenutku kad uđem unutra, to prijatelji ne rade. Ja sam šmekerski jela njena g*vna. Kad je Pink objavio da ja ulazim, pitala me je kako mogu, kad zna kakvu je torturu prošla u šestici. Nikad me nije zaštitila. Njoj niko nije ukrao pare, ni ta prva grupa. Oni su je i tužili, dokazali da nisu krali pare. Ove "Lavice" posle ne znam šta se zbilo. Prvu grupu znaju svi. Ja sam se okrenula kad mi je zapretila da će mi j*bati mrtvu majku u p*čku ako uđem - dodala je Kačavenda.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading